czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pani w toyocie yaris

tak jak w temacie chcę pozdrowić panią w toyocie yaris (ciemno szarej) która na ulicy zawadzkiej nie ustąpiła pierwszeństwa wyjerzdzała z porucznika łagody do niemcewicza nawet nie spojrzała się w prawo czy coś jedzie.o mało nie doszło do kolizji,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pani w toyocie yaris

Czego sie czepiacie!!!
Przeciez ta pani jest niewidoma.
Nie zwracacie uwagi na biala laske przed samochodem
trzymana w rece wystawionej przez otwarte okno.
WSTYDZCIE sie waszych pretensji!!!

a znasz zasade ograniczonego zaufania? Może nawet na drodze zacząć lądować UFO i masz to przewidzieć

---------------------------------------------

Jak by ci np. dziecko ucierpiało w wypadku spowodowanym przez taką zakręconą osóbkę, to ciekawe czy byś ją pozdrawiał. Tępić idiotów, zabierać prawka, za małe kary dla nieuków.

Ucierpiane dziecko to nie koniec świata, gorzej jakby auto ucierpiało :)

Trzeba było ją gnać,w końcu by się gdzieś zatrzymała,i nawrzucać jej

W takim razie ja pozdrawiam chłopaka, który w zeszłym tygodniu wymusił pierwszeństwo i z pasa do skrętu w prawo pojechał prosto. O mały włos nie doszło do kolizji. A Pan pewny swoich racji strąbił mnie i nakręcił się głową. Kolego, chciało mi się śmiać, a na kolejnych światłach miałam ochotę zatrzymać się obok Ciebie i przypomnieć o czymś takim jak znaki drogowe (pionowe i poziome). Wstyd!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnię na stanowisko obsługa klienta/pomoc kuchenna z doświadczeniem i chęcią do pracy.
tel. 518734126
biuro@barlomza.pl
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org