Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kondolencje... |
Jest mi niewymownie przykro, że odeszła wspaniała aktorka, wspaniały człowiek p.Ania Przybylska. Doświadczona chorobą w tak młodym wieku nie zdążyła nacieszyć oka widza swoją wspaniałą grą aktorską i pięknem swej urody. Najszczersze wyrazy współczucia składam Jej najbliższym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kondolencje... |
Szok. Chyba latem natknęłam się na jakąś informację o chorobie. ale miałam nadzieję, że to tylko wstrętne plotki. [*] Je n'sais pas ou je vais, oh ca je l'ai jamais bien su. Mais si jamais je le savais, je crois bien que je n'irais plus...
|
|
TRAGEDIA nie mogę w to uwierzyć,nikt nie powinien tak wcześnie odchodzić.Kondolencje dla rodziny. kaja
|
|
jej rola Marylki Baki policjantki z komisariatu na dworcu centralnym była niesamowita. lateks
|
|
Jest mi ogromnie przykro, że Pani Ania odszła w tak młodym wieku. Wyrazy współczucia dla najbliższych!
|
|
Jako jedna z nielicznych aktorek , która umiała zaistnieć bez skandali. Wielki szacun. Spoczywaj w pokoju ANIU.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |