Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wymiana portów USB w Laptopie |
Witam gdzie można wymienić porty USB w Laptopie. Chodzi mi o czas. Jeśli ktoś potrafi to zlecę taką wymianę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wymiana portów USB w Laptopie |
Jeśli chodzi o wymianę na czas, to chyba chętnego/ych nie znajdziesz bo to dość trudna operacja jest, jeśli praktycznie w ogóle możliwa... rudy błazen z druhem
|
|
Trudna i czasochłonna w związku z tym i kosztowna. Ile tych portów jest ?
|
|
Portów jest dwa :) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
przyłączam się do pytania :-) jak solidnie i w miarę szybko /nie mówię, że od ręki/ to może być i nie tanio mam do wymiany 2 z 4 i inwerter lub cuś takiego podobnego co odpowiada za migajacy i trzeszczący obraz.. w pamięci mam jednak, że w Łomży mi nawet klawiatury w laptopie się bali wymienić (a robi się to u mnie odkręcając dwie śrubki i podważąjąc zapatkę scyzorykiem)
|
|
.
|
|
witam, wymiana portów usb to nie jakaś tam straszna operacja (4-5 lutów, o ile ma się odpowiednie gniazdo), większym problemem przy tej operacji jest demontaż laptopa w celu dostania się do tych portów, rozebranie fajnie zrobionych laptopów (czyt. ibm ;)) nie jest większym problemem ale demontaż np. fujitsu-siemens to już wyzwanie ;) a co do inwertera to to się przeważnie wpina w szybkozłączki, pozdrawiam
|
|
Unitechnik na starym rynku , na pewno sobie poradzą , mi wlutowywali nowe gniazdo na płycie głównej i parę spalonych elementów w laptopie \"no name\" policzyli też rozsądnie
|
|
nowe gniazdo do bateri :)
|
|
simlock gsm na starym rynku,mi za 2 porty policzyli 120zł z wymianą pasty i termopadów, odebrałem tego samego dnia co przyniosłem.POLECAM!!! PS.Z TEGO CO WIEM ,UNITECHNIK ROBI TEZ U NICH
|
|
tego nie wiedziałem :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |