sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
drozdowo

czy zna ktos moze magde sokolowsko. ona [pracuje w drozdowie u panstwa ciuchcinskich

anonim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: drozdowo

to jest bardzo pilna sprafa. bym do niej napisala ale nie mam doo niej nr

anonim

a może ta Magda nie chce z tobą się kontaktować. daj dziewczynie spokój.

madzik takto ze mno rozmawialas jak pracofalismy razem ateraz mas mnie gdzies

anonim

jedż do drozdowa i tam z nią pogadaj chcesz to cię zawiozę.

ona nie hce ze mna roznawiac bo kazdy w pracy jo buntujew przeciw mnie

anonim

To na siłe nic nie zmienisz daj jej czasu może sama się odezwie.

aj wies jakie to byly czasy jak siedzielismy w barze i chodzilismy do pracy pijane ah madzik zebys sie odezwala to bysmy powspominali

anonim

dzwonilam do niej ale nie odbiera. ale jesli to pilne to numeru nie dam ale moge dac adres dmowskiego 5/39. jak pani czy pan chce to moze do niej podjechac

diekuje. madzik sie napewno ucieszy jak mnie zobacy po tak dlugium czasie

anonim

poznam wrescie madzi rodzine.tyle dobrego od naszej szefowej o nich slysalam

anonim

jak się niechce odzywać to wątpie czy się ucieszy.

madzik ty zyjesz wogle. wcale na mnie nie zfracasz uwagi. choc pujdziemy na piwo

anonim

ja z tobą pójde na piwo chcesz?

kto kó...wa podal tu moj adres. ja pierdziele jakie popaprance tu piszo. ty po...ebie napewno pojdziemy na te piwko na 100 pr w tym tygodniu. nie mozesz sie doczekac mnie to bede u ciebie i juz nie moge sie doczekac na te nasze spotkanie ZOSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wes ty jedz do tego drozdowa powiedz co masz do powiedzenia kazdemu zainteresowanemu a odemnie sie raz a dobrze ODP....RDOL. bo to juz naprawde przeginasz pale

aj aj aj madzialenka sie czyszby zdenerwowala. za duszo adrenaliny tfoim zyciu.

anonim

to przes to prace jestes ostatnio taka nerwowa. cyzby w pracy ci sie nie ukladalo

anonim

Zosia po 1 naucz się pisać po polsku.
Po 2 jak wiesz gdzie pracuje poszukiwana przez ciebie osoba to poczekaj aż skończy pracę, wyjdzie i wtedy z nią porozmawiasz.
Każdemu na forum nudzi się już rozpie...lać sobie mózg, próbując rozkodować twój język.
O zaśmiecaniu forum głupotami nie wspomnę.

chyba cie buntuja ta cala szefowa anka i danka bo kiedys bylas inna

anonim

kó...wa jaka ty jestes popi.....dolona. zebym wiedziala ze ty taka popaprana jestes w zyciu bym do ciebie sie nie odezwala. a z reszto co tu do ciebie pisac jak ty i tak tego nie pojmujesz trolu

jesli tak ci zalezy na tym drozdowie to jec na moje miejsce napewno na ostatnie dni zbierania ogórków zdąrzysz

Chodziliśmy do pracy pijane - czy to oznaka nadmiernie zrytego dekla i ilorazu inteligencji porównywalny do zużytej opony od stara?
Czy jakieś nowe zasady pisowni zostały wprowadzone ze względu na te całe gender i tak teraz muszą pisać transwestyci?

No poprostu mózg rozj.bany!!!

dobrze rozjebany dekiel to ma ta cala ******** psychopatka zosia ale to juz niedlugo sie naprawi. ja nie wie ze nie zabronią takim psycholom pisac na forum

ah madziku. gdyby cie nie buntowaly to bys inacej ze mno rozmawiala. szefowa caly czas pisze zebym przyjehala do pracy na twoije miejsce bo ty legat i nic wiecej do niczego sie nie nadajesz. i widis na jakie dwa fronty dziala ta cala goska

anonim

a wies co jeszcze napisala ze takiej psychopatycnej pracownicy jeszcze nie miala i zeby do tej pory nie naucyc sie opkrecac pomidorow wstyd i hanba

anonim

ty pie....szniete dziecie rosmery. a zreszto co tu do ciebie pisac. szkoda słow na takie coś jak ty. z tobo trzeba inaczej sprawy zalatwiac niedorozwoju. P.s pisz dalej bo mi sie nudzi. tylko napisz cos nowego bo to kó..wa juz znam na pamiec i mi sie przejadlo

czemu ty tak sie zniemilas madziku. co ja ci takiego srobilam. czy ja hce dla ciebie zle. wczesniej to tylko zarty byly

anonim

jestes. wkurzylas sie no wes

anonim

jestem

czysz bys sie obrazila

anonim

madzik a jak tam twoje tygodniuwki wychodzą. bardzo dobsze czy zle bo jak bys mogla to bys pozycyla mi troche kasy. jak pujde do pracy to ci ooddam

anonim

ty wiesz kto jest winy za to wsystko. ja na twoim miejscu powiedziala byn tej osobie trohe do sluchu a nie oni robio z tobo co chco

anonim

wiesz co zosiu przekonalas mnie. jutro tak zrobie powiem tej osobie prosto w twarz co o tym wszystkim mysle. dzieki otworzylas mi oczy

madzik madzik ty patatasie. ja juz musze komczyc ale jutro sie odeswe

anonim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org