Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
drozdowo |
czy zna ktos moze magde sokolowsko. ona [pracuje w drozdowie u panstwa ciuchcinskich anonim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: drozdowo |
to jest bardzo pilna sprafa. bym do niej napisala ale nie mam doo niej nr anonim
|
|
a może ta Magda nie chce z tobą się kontaktować. daj dziewczynie spokój.
|
|
madzik takto ze mno rozmawialas jak pracofalismy razem ateraz mas mnie gdzies anonim
|
|
jedż do drozdowa i tam z nią pogadaj chcesz to cię zawiozę.
|
|
ona nie hce ze mna roznawiac bo kazdy w pracy jo buntujew przeciw mnie anonim
|
|
To na siłe nic nie zmienisz daj jej czasu może sama się odezwie.
|
|
aj wies jakie to byly czasy jak siedzielismy w barze i chodzilismy do pracy pijane ah madzik zebys sie odezwala to bysmy powspominali anonim
|
|
dzwonilam do niej ale nie odbiera. ale jesli to pilne to numeru nie dam ale moge dac adres dmowskiego 5/39. jak pani czy pan chce to moze do niej podjechac
|
|
diekuje. madzik sie napewno ucieszy jak mnie zobacy po tak dlugium czasie anonim
|
|
poznam wrescie madzi rodzine.tyle dobrego od naszej szefowej o nich slysalam anonim
|
|
jak się niechce odzywać to wątpie czy się ucieszy.
|
|
madzik ty zyjesz wogle. wcale na mnie nie zfracasz uwagi. choc pujdziemy na piwo anonim
|
|
ja z tobą pójde na piwo chcesz?
|
|
kto kó...wa podal tu moj adres. ja pierdziele jakie popaprance tu piszo. ty po...ebie napewno pojdziemy na te piwko na 100 pr w tym tygodniu. nie mozesz sie doczekac mnie to bede u ciebie i juz nie moge sie doczekac na te nasze spotkanie ZOSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
wes ty jedz do tego drozdowa powiedz co masz do powiedzenia kazdemu zainteresowanemu a odemnie sie raz a dobrze ODP....RDOL. bo to juz naprawde przeginasz pale
|
|
aj aj aj madzialenka sie czyszby zdenerwowala. za duszo adrenaliny tfoim zyciu. anonim
|
|
to przes to prace jestes ostatnio taka nerwowa. cyzby w pracy ci sie nie ukladalo anonim
|
|
Zosia po 1 naucz się pisać po polsku. Po 2 jak wiesz gdzie pracuje poszukiwana przez ciebie osoba to poczekaj aż skończy pracę, wyjdzie i wtedy z nią porozmawiasz. Każdemu na forum nudzi się już rozpie...lać sobie mózg, próbując rozkodować twój język. O zaśmiecaniu forum głupotami nie wspomnę.
|
|
chyba cie buntuja ta cala szefowa anka i danka bo kiedys bylas inna anonim
|
|
kó...wa jaka ty jestes popi.....dolona. zebym wiedziala ze ty taka popaprana jestes w zyciu bym do ciebie sie nie odezwala. a z reszto co tu do ciebie pisac jak ty i tak tego nie pojmujesz trolu
|
|
jesli tak ci zalezy na tym drozdowie to jec na moje miejsce napewno na ostatnie dni zbierania ogórków zdąrzysz
|
|
Chodziliśmy do pracy pijane - czy to oznaka nadmiernie zrytego dekla i ilorazu inteligencji porównywalny do zużytej opony od stara? Czy jakieś nowe zasady pisowni zostały wprowadzone ze względu na te całe gender i tak teraz muszą pisać transwestyci? No poprostu mózg rozj.bany!!!
|
|
dobrze rozjebany dekiel to ma ta cala ******** psychopatka zosia ale to juz niedlugo sie naprawi. ja nie wie ze nie zabronią takim psycholom pisac na forum
|
|
ah madziku. gdyby cie nie buntowaly to bys inacej ze mno rozmawiala. szefowa caly czas pisze zebym przyjehala do pracy na twoije miejsce bo ty legat i nic wiecej do niczego sie nie nadajesz. i widis na jakie dwa fronty dziala ta cala goska anonim
|
|
a wies co jeszcze napisala ze takiej psychopatycnej pracownicy jeszcze nie miala i zeby do tej pory nie naucyc sie opkrecac pomidorow wstyd i hanba anonim
|
|
ty pie....szniete dziecie rosmery. a zreszto co tu do ciebie pisac. szkoda słow na takie coś jak ty. z tobo trzeba inaczej sprawy zalatwiac niedorozwoju. P.s pisz dalej bo mi sie nudzi. tylko napisz cos nowego bo to kó..wa juz znam na pamiec i mi sie przejadlo
|
|
czemu ty tak sie zniemilas madziku. co ja ci takiego srobilam. czy ja hce dla ciebie zle. wczesniej to tylko zarty byly anonim
|
|
jestes. wkurzylas sie no wes anonim
|
|
jestem
|
|
czysz bys sie obrazila anonim
|
|
madzik a jak tam twoje tygodniuwki wychodzą. bardzo dobsze czy zle bo jak bys mogla to bys pozycyla mi troche kasy. jak pujde do pracy to ci ooddam anonim
|
|
ty wiesz kto jest winy za to wsystko. ja na twoim miejscu powiedziala byn tej osobie trohe do sluchu a nie oni robio z tobo co chco anonim
|
|
wiesz co zosiu przekonalas mnie. jutro tak zrobie powiem tej osobie prosto w twarz co o tym wszystkim mysle. dzieki otworzylas mi oczy
|
|
madzik madzik ty patatasie. ja juz musze komczyc ale jutro sie odeswe anonim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |