czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
3-miesięczny Mikołaj skatowany przez ojca

"Mikołaj może już nigdy nie widzieć i nie słyszeć. To efekt urazów jakie spowodowało okrucieństwo jego ojca. Niemowlę miało zaledwie trzy miesiące, gdy skatowane, w stanie krytycznym, trafiło do szpitala w Kielcach. Skąd u ojca dziecka takie bestialstwo? Dlaczego na to wszystko pozwoliła matka chłopca?" Witam wszystkich co myślicie na temat ostatniego wydarzenia, bo ja wogóle nie mogę sobie wyobrazić jak można tak skatować tak małe dziecko które praktycznie nic nie robi tylko leży ,jje i śpi cały czas, jest bezbronne i nie nic nikomu nie zrobi, nie nabroi nie napsoci, przecież ten chłopczyk może już nigdy nie widzieć i nie słyszeć. Jak można tak katować własne dzieci. Mi by chyba serce pękło, i tak po obejrzeniu tego reportarzu wczoraj to już zasnąc długo nie mogłam tak się tym zmartwiłam. A ojciec pewnie dostanie ze 2 lata po roku wyjdzie za dobre sprawowanie i na tym się skończy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 3-miesięczny Mikołaj skatowany przez ojca

Ja sobie nie wyobrazam ile musialo wycierpiec te dziecko.

h0jowe forum

Polskie prawo jest do dupy. Tak jak mówisz, dostanie karę zupełnie nieadekwatną do czynu. Przerażające, że jest coraz więcej przypadków bestialskiego zachowania wobec drugiego człowieka, często właśnie bezbronnego malucha.. Pobicie bezbronnej istoty już nie wiąże się z okruciećstwem, a z chorobą psychiczną.. Ludzie są coraz bardziej sfrustrowani życiem, i stąd chyba takie zachowania.. Czsy, gdzie nerwica stała się już chorobą społeczną.

:) :) :)
:) :)
:)

Tak. Czytałem już gdzieś że rodzice są coraz bardziej zestresowani i częściej podnoszą ręke na dzieci ale pobicie, skatowanie trzymiesięcznego noworodka to już inna bajka. Taki facet to kompletne dno, pieprzony życiowy nieudacznik. Takie bestie powinno się usypiać, eliminować ze społeczeństwa.

usypiac? taka bezbolesna smierc? a gdzie tam! Katowac go az do smierci

h0jowe forum

niestety w naszym mieście też jest menelstwo i patologia ja bym dał mun kilof do reki i z batem codziennie stał przez 15 godzin skurwysyny menele

sport to zdrowie

takie mamy prawo w naszym kraju bym h...wi rece obciol a dopiero potem sznur na szyje

001

Tenis - popieram, też bym tak samo zrobiła i to z uśmiechem na twarzy.....

łamanie kołem przez 15min.dziennie,potem na kojo+woda,i tak ok.5dni to by wystarczyło na zejście delikwenta w odpowiedniej oprawie:-)

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

też popieram :D odechciałoby się tym sadystom tego rodzaju zachowań wobec bezbronnych dzieci!

Tenis masz racje ja stoję obok ciebie z batem tępić takie typy do kamieniołomów nie do pudła

Ja też nigdy tego nie zrozumiem dla mnie to jest chore takich ludzi powinni też na krzesło elektryczne albo kijem po łbie tłuc. W głowie się nie mieści co się na tym świecie dzieję. Ja kiedyś filmik ktoś wrzucił na Facebooka jak jakaś Chinka biła 3 miesięczne dziecko a druga jakaś kur** nagrywała to jak ja zobaczyłam to po paru sekundach wyłączyłam bo nie mogłam na to patrzeć serce mi pękało. Potem jakiś czas dochodziłam do siebie po tym filmiku. Brak słów po prostu

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Powinno być oko za oko. Jak by tak go skatować to może by poczuł jak się czuł ten mały bezbronny człowiek. Związać takiego i kopać do bólu.

Linde

Wyrwac chwasta

niestety dla takich zwyrodnialców powinno być takie więzienie gdzie dziennie kilof do reki a nie leżenie na pryczy nasze więzienia to spacerek

sport to zdrowie

Jak można coś takiemu dziecku zrobić? Co ten biedny maluszek zawinił? Takich ludzi, też się powinno tak katować, a później najlepiej zamknąć w więzieniu na min. 25 lat, żeby już tam z nim porządek zrobili.
Aż przykro mi się robi, kiedy słyszę te wszystkie historie, przecież dziecko powinno być największym skarbem, a nie workiem treningowym.

Na czole mu wydziergać dziecio katownik i ludzie będą wiedzieć co z takim chwastem zrobić

laur1111xxx ja też oglądałam ten filmik...płakałam w głos,aż serce pękało jak te maleństwo chciało do niej,przytulić się,a ona tak go lała,tragedia...
Dziś w uwadze o kolejnym 3 miesięcznym Krzysiu,który prawdopodobnie nie przeżyje...
Nie wiem co trzeba mieć w głowie by coś takiego czynić...
Wszyscy zapatrzyli się na Kasię Waśniewska,że niby tragiczny wypadek i kary za to nie ma,więc będą swoje dzieci wybijać jak muchy...
Albo ta rura z Hipolitowa,masakra...
Zabiłabym gołą ręką...a Bóg widzi i nie grzmi,w takich sytuacjach to jak nie wątpić w Jego istnienie...

Tak tak te dziecko do niej się przesuwało takie malutkie żeby go przytuliła a ona go lała.TRAGEDIA co trzeba mieć w tym łbie, żeby tak robić.Takie kur** to bym lała po kolei i nie miała bym żadnych oporów sama mam dziecko i nie wyobrażam sobie czegoś takiego.Jeśli chodzi o to Waśniewską to już takie rzeczy to tylko u nas w Polsce mogą się wydarzyć.Na te procesy wydadzą tyle kasy, tyle czasu zmarnują a i tak ona będzie w oczy się pewnie po tym wszystkim śmiała bo jej nie udowodnią.Na takie szmaty i na tych tatusiów zasranych to powinni piece w Oświęcimiu uruchomić i tam po kolei jeden po drugim.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Tacy "ludzie" powinni dostać taką karę, że powinni tak cierpieć, żeby błagać o śmierć. Nie mam słów, taki ktoś nie powinien być nazwany człowiekiem tylko bestią. W naszym Państwie nie ma adekwatnych kar dla oprawców i zabójców! Dlatego tyle teraz jest tych przestępstw, morderstw małych, bezbronnych dzieci!

Dziss.. Jak taki idiota mogl zrb takie rzeczy malemu dziecku?! Pewnie facet bez pracy to sie na dziecku wyzywa! A jakby oni zamienili sie rolami? Jakby to ten Mikolajek teraz by tak katowal swojego ojca ? Ciekawe cy byloby mu tak milo! OMG. Ludzie wescie mnie nie dobijajcie bo az mi sie chce wziasc takiego tira i go przejechac! Takich idiotow nalezy eliminowac, usypiac. Nie powinni nawet tacy ludzie chodzic po ziemi. Powinni skazac go na najwieksza kare swiata, nie tylko 2 lata i koniec.

"małe dziecko które praktycznie nic nie robi tylko leży ,jje i śpi cały czas, jest bezbronne i nie nic nikomu nie zrobi, "

NIEZUPELNIE.

Gdyby tylko leżało i spało to by do tego w cale nie doszło.
dziecko napewno się rozwiszczyło i długie takie ryki mogły zdenerwowac ojca.
Jak i każdego z nas, z tym że każdy reaguje inaczej, i nie każdy ma cierpliwość.

czlowiek musi miec dobra psychikę inaczej niech sie nie zabiera za robienie dzieci.Zresztą wiele mlodych matek przebywa na 4lomza bo mama nie wytlumaczyła co to gumka, to powinny się coś o tym wypowiedziec ;)

Tak to jest jeśli ciąża jest nieplanowana to raczej częściej się zdarza że odbije się to wszystko na dziecku

codziennie słychać o pijanych matkach dziś w telewizji było że pijana matka poszła na spacer z nieubranym dzieckiem na mróz
gdzie te prawdziwe matki czy tylko menelstwo to się na takich matkach odbije po czasie

sport to zdrowie

właśnie oglądałam wydarzenia i też słyszałam o tej kobiecie co o 12 w nocy wyszłam z 2 miesięcznym dzieckiem w wózku na dwór a dziecko miało tylko śpioszki. Tragedia, takie matki nie powinny być wogóle nazywane matkami, szkoda maleństwa tylko. Ja sobie nie wyobrażam życia bez swojej kruszynki i dziwie się kobietom i ojcom również którzy w taki sposób traktują swoje dzieci które są takie bezbronne, biją bo co? bo płacze? Ciekawe czy osoba która tak bije dziecko ma wogóle sumienie, ja bym skazywała je na śmierć tych katów bez sumienia i wieczne potępienie

tak meliniaże i meliniarki tylko wóda sie raczą a dzieci he szkoda słów

sport to zdrowie

Chciałem przeczytać o tej matce co wyszła na mróz z niemowlakiem. W wyszukiwarce wyskoczyło również dziesiątki tematów o skatowanych lub zamordowanych niemowlakach, dzieciach. Nie umiem tego zrozumieć. Kim trzeba być żeby bic dzieci? Wiele z tych dzieci jest krzywdzonych przez konkubentów. Czemu dla tych matek ważniejszy jest chłop jak dziecko? Gdzie ojcowie tych dzieci? ***** co to się dzieje?

mnie facet tak pobił że wylądowałam w szpitalu,miałam pęknięta czaszkę dwie nogi złamane ale, wróciłam do niego bo go kocham,a bije mnei systematzcznie

Baśka , jakbyś nie pyskowałą to bym ciebie nie tłukł.

Zawsze ostrzegam a ty dalej swoje to i nerwy mi puszczają.

Ale ja też Ciebie kocham .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org