Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parolotnie- motolotnie |
Witam, chcialabym sie zapytac czy ktos z panstwa orientuje sie czy podczas mistrzostw piątek-sobota-niedziela bedzie mozna przeleciec sie tym wynalazkiem nad łomżą i jak tak to ile kosztowala by taka przyjemnosc. z gory bede wdzieczna za pozytywne odpowiedzi na temat
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parolotnie- motolotnie |
Co roku jest to koszt w granicach 40-60 zł. Nie wszyscy chcą brać ludzi na pokład, ale zazwyczaj znajdzie się 2-3 panów, którzy chętnie Cię \"przewiozą\" swoim sprzętem. Tararararatata!
|
|
cena podana przez ciebie jest potwierdzeniem rzeczywistym? osobiscie sie tego dowiadywales i wlg.... bo ja slyszalam ze cena waha sie w granicach 150-200 zł za jeden lot wiec ciezko mi uwierzyc w ta cene... i gdzie mozna takich chetnych panow znalezc co by zabrali w gore ?
|
|
Tak, cena jest potwierdzona przeze mnie. Byłem już kilkakrotnie na tych zawodach, parę lat temu sam się przeleciałem. Przyjeżdżasz na zawody i po zakończeniu wszystkich konkurencji podchodzisz po kolei do zawodników. Któryś na pewno się zgodzi. Lot trwa ok. 10-15 min. Tararararatata!
|
|
W teorii warunkiem jest ukończenie 16 roku życia (chociaż i tak nikt o nic nie pyta i nic nie sprawdza) i nie możesz ważyć za dużo (nie wiem dokładnie ile, ale wydaje mi się, że taka granica to 100 kg+). Tararararatata!
|
|
Dziekuje bardzo za wypowiedz. :)
|
|
mam nadzieje ze te zawody wrócą na te piekne łąki nad Narwia przy moście a nie w te okropne bagniska przy grobli jednaczewskiej lateks
|
|
lateks dobra informacja w tym roku zawody nad pieknymi ląkami nad narwia niedaleko nowego mostu
|
|
Ale to była porażka z tymi bagnami przy grobli.... syf. Tam między mostami - to jest atmosfera.
|
|
zrób zakupy na www.jubilerpieciak.pl a lot motolotnia będziesz miał w prezencie pozdrawiam Zbyszekp
|
|
Ceny za przeloty są różne, zależy z kim chcecie latać. Żeby nie było tak słodko, to tu dla porównania taka oferta : http://www.tandemujemy.pl/?p=571
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |