Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Naprawa Nawigacji |
Gdzie można naprawić nawigacje ? Problem jest taki ze jadac działała normalnie później pojawil się napis słaby zasieg GPS i za kilka minut nie moglo już złapać zasiegu. Za nawigacje zaplacilem 100zł i nie wiem czy warto ja naprawiac. Jaki może być koszt ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Naprawa Nawigacji |
za 100 zł to nic dziwnego ---------------------------------------------
|
|
To nawigacja larka kupiłem uzywana i ogolnie jestem z niej zadowolony.
|
|
w Łomży jest serwis larka, połowy nie da się naprawić, jak przychodzą na gwarancję. Najbardziej awaryjne to 53.3 i 43.3 czy coś takiego :). Jest to Euro RMA. Było zainwestować w Garmina, darmowa ump mapa (aktualizowana, przez jej użytkowników), świetna nawigacja. Ja mam takie dwie :). ---------------------------------------------
|
|
Lark to jest bardzo dobra firma a to że Euro RMA nie jest w stanie naprawić połowy tego sprzętu to nie wina urządzeń tylko serwisantów, niech w końcu serwis zatrudni normalnych ludzi co mają o tym pojecie a nie z za wschodniej granicy którzy nie maja zielonego pojęcia.
|
|
zgoda z EuroRMA... zgoda z Lark. Niektóre Larki mają bebechy z philipsów, a może to Philips ma poprostu bebechy z Larka?:> Było nie było w miarę dobry sprzęt za małe pieniądze :) Dvw... Garmin wcale nie jest taki dobry, no chyba, że wypowiada się spec który po samym sofcie wgranym na navi, wypowiada się na temat sprzętu TRUE?! xD
|
|
Garmin najlepszy, przetestowałem wiele.
|
|
a co to jest za firma Lark? Google odsyla tylko do polskich stron. Pewnie ktos wpadl na pomysl i zamowil w Chinach tysiace urzadzen i stara sie je sprzedac na rynku polskim
|
|
kup Tom tom u mnie jeden ma 7 lat ciagle jest w uzytku i lezy niezaleznie od warunków w aucie aktualizacja mam 120 zl rocznie lub tom tom go 5000 dozywotnio mapy i korki tylko fotoradary trzeba dokupic ma wlasny darmowy sim i wyszukiwarke internetowo Max
|
|
Naprzeciw Szkoły Podstawowej nr 7 jest facet od nawigacji, specjalizuje się w niemieckich autach.
|
|
to jest polska firma :) lark ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |