Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
super szybkie TIR-y Łomży |
ciekawe dlaczego policja nie ustawi radarów na Woj polskiego i Al Legionów szczególnie rano jak tiry mkną przez miasto by do 11-ej ujechać jak najdalej strach wyjechać rowerem na ulicę a co dopiero jeździć codziennie do pracy KTO RZĄDZI ULICAMI KIEROWCY TIRÓW CZY ŁOMŻANIE!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: super szybkie TIR-y Łomży |
ty no ja jeżdze do pracy często rano i jak dla mnie to te tiry się wleką ;) a rowerem to lepiej po aleji nie jeżdzic :D szkoda życia..... Jack Daniels rulezzzzzzz
|
|
***** pilsudskiego w nocy zakurwiaja jak glupie i jeszcze jebani se trobia w nocy, w **** spac nie moge <zły>
|
|
Z fotoradarem to bardzo dobry pomysł, podobno ustawiony w dobrym miejscu może zarobić nawet ponad 500tys. zł. Niech Urząd Miasta ustawi fotoradar na ul. Zjazd gdzieś w okolicy stadionu (tam też niektórzy jeżdżą z zawrotną prędkością), i niech cały zysk płynie na ŁKS :) Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
a ty damian wogole kiedys jechales z Piatnicy do Lomzy?Chyba nie? -głupoty wypisujesz albo u lekarza dawno nie byłes! bagrmosen
|
|
Co do trąbienia to racja...trąbią jak cholera! Nie można spać!!! I te przyczepy łomocą...:/
|
|
ludzie nie schizujcie.... kupcie sobie stopery do uszu.... \\\"chciałbym mieć dziewczynę... albo chociaż rower...\\\"
|
|
do 'halina': po pierwsze to dobry obyczaj nakazuje pisać imiona z dużej litery, więc widzę że z kulturą masz mało wspólnego. Po drugie, jeżdżę tą drogą często i często widzę że niektórzy przekraczają tam prędkość dosyć znacznie. Nie mówię tu o Łomżyńskich kierowcach, bo oni jeżdżą tędy jeszcze w miarę wolno. Chodziło mi głównie o warszawiaków, którzy w Łomży nagminnie łamią przepisy drogowe. No a że ‘stołeczni’ są zamożniejsi to nie będzie problemów z wyegzekwowaniem kasy od nich. "głupoty wypisujesz albo u lekarza dawno nie byłes!" Twoja wypowiedź świadczy że masz chyba złe dni... Łomża- OSTATNI BASTION PÓŁNOCNEGO MAZOWSZA
|
|
hałas z ulic ... urok mieszkania przy głównych ulicach miasta... jednakże mogłyby być mniejszy gdyby była obwodnica ale to juz .... <lepiej nie mówić>
|
|
|
Reaper - a to bardzo ciekawe co napisales. Skad Ty tyle wiesz o lomzynskich kierowcach?? Nie sprowadzaj wszytskich do jednej beczki, bo w kazdym miescie sa maruderzy. co do kirowcow cizarowek, to i tak raczej nie przekrocza znaczaco dozwolonej predkosci, bo ogranicza ich tachograf, ktory jak na spowiedzi pokaze wszystkie grzeszki. No i oczywiscie bym zapomnial - tylko obwodnica rozwiaze problem poruszony przez krzy32.
|
|
dziala wam gg ??
|
|
SN4P: nie wiem ileto jest "znacząco", ale jeśli taki TIR przekroczy prędkość załóżmy o 20 km/h i mknie przez miasto 70 km/h, to jest bardzo szybko, szczególnie gdy się weźmie pod uwagę mase tego potwora. Dziś stałam na skrzyżowaniu chcąc skręcić i z przerażeniem patrzyłam na 3 TIRY-y mknące o centymetry obok mnie.
|
|
Prędkość to nic. Ja byłem dziś świadkiem kiedy TIR pomykał przez skrzyżowanie na czerwonym świetle. I co wy na to?
|
|
iguana znaczaco to tyle na ile nie pozwalaja przepisy ;). Wiem doskonale jak jezdza kierowcy TIR sczegolnie z Litwy i Rosji, bo sam dokladnie tydzien temu musialem uciekac na pobocze, gdyz "amerykancowi" wydawalo sie ze zdarzy - nie zdarzyl. Patrole, fotoradary i konrole to bicie glowa w mur, za nim zdarza sie zainstalowac nasi dzielni policjanci w eterze juz krazy wiadomosc o kontroli - CB radio. Walka z piratami to "syzyfowa" praca, szczegolnie teraz gdy praktycznie kazdy, kogo stac, posiada CB.
|
|
poza miastem to te tiry lecą ze 110-120km\h i tachografy im nie przeszkadzają (pewnie nie nadążą liczyć) , to policja powinna być bardziej mobilna (zaczym się ustawią pół polski wie że oni tam są)
|
|
krzy te Tiry maja ograniczenia predkosci do 90 km fabrycznie poustawiane, no chyba ze ktos na wlasna reke usuwa takowe. TIR-y to odwieczny problem drog , ktory moze rozwiazac tylko siec autostrad czy obwodnic wokol wiekszch miast, ale na to chyab bedzimy musieli poczekac kilkadziesiat lat ;P.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |