Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryształowy Dwór 2014 |
Witam! Wiem, że jest kilka tematów odnośnie Kryształowego Dworu w Giełczynie, jednak są to stare posty (2011-2012 rok) Planujemy z narzeczonym zrobić tam wesele, chcielibyśmy wiedzieć czy coś się zmieniło od tamtej pory, proszę o opinie osoby które organizowały tam wesele w 2013 roku. Jeśli ktoś jest również w stanie polecić dobry zespół muzyczny (interesuje nas zabawa przy stołach, zabawianie gości, szeroki repertuar) również prosiłabym o podanie nazwy. Z góry bardzo dziękuję!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryształowy Dwór 2014 |
Bardzo polecam Kryształowy Dwór, organizowałem tam imprezę rodzinną, jedzenie super, świeże, ciasta przepyszne, właściciele na miejscu, dzieciaki mają co robić, na zewnątrz jest gdzie chodzić, najlepsze miejsce na imprezy, zadbane, ekskluzywne, jedzenie,obsługa, atmosfera i właściciele SUPER !!! tutsi
|
|
Również polecam Kryształowy Dwór. Po mimo wielu negatywnych komentarzy przeczytanych w internecie zarezerwowaliśmy salę , i wszystko odbyło się pozytywnie :)
|
|
|
Tak jak mówiłam - proszę o świeże opinie. Paula
|
|
Polecam w 100% !!! Jedzenie wspaniałe, obsługa super, właściciele bez najmniejszego zastrzeżenia! Było cudownie! Na prawde jest git!
|
|
Witam w pazdzierniku mialem tam wesele super impreza, Krysztalowy Dwor wywiazal sie ze wszystkich zobowiazan, bardzo wporzadku wlasciciele. Poza tym chyba najlepszy na obecny moment obiekt na tego typu imprezy. A jesli chodzi o zespol polecam Summer z Bialegostoku swietnie i szybko rozkrecili impreze i nawet Ci co przy disco polo nie tancza swietnie sie bawili
|
|
Wygląda to na zmasowaną akcję propagandową. Jeżeli to prawda to dobrze przygotowana ta akcja, przed sezonem, opinie z różnych IP. A może po prostu Kryształowy Dwór jest taki super. Nie wiem, nigdy tam nie byłem.
|
|
W regionie wzrosła liczba wybudowanych sal lecz spadła ilość wesel więc trzeba jakoś się zareklamować lub wpłynąć na zmianę opinii w środowisku. Wydaje mi się że mało wiarygodne są odpowiedzi osób które mają po 1-2 posty na 4lomza chyba, że tak ich zainteresował ten temat, że specjalnie zakładali konto aby się wypowiedzieć...
|
|
Specjalnie założyłam konto na 4lomza żeby poczytać o nowszych opiniach na temat tego miejsca. Paula
|
|
Ty może i tak ale osoby wypowiadające się też dużo postów nie mają i akurat twój post ich tak zainteresował, że konto założyli... Pomyśl... np. Apio 1 post
|
|
Nigdy nie wiadomo... nie można od razu zakładać, że to właściciel pisze.
|
|
No pewnie, nie ma co zakładać. Może to jego córka... A może to zbieg okoliczności, prawda?
|
|
Ja nie robię żadnej propagandy, tylko piszę jak było na moim weselu. Jestem bardzo zadowolona! Goście moi również, także to chyba samo za siebie mówi, że jest tam OK. Czysto, schludnie, zadbany każdy detal... Ważne jest żeby wszystko zamieszczać w umowę i nie będzie żadnych problemów.
|
|
Ja również nie robię propagandy nie jestem właścicielem, ani członkiem jego rodziny tylko zadowolonym klientem, który odpisał na post. tak wyszło że to mój pierwszy i może nie będzie ostatni.
|
|
Polecam, nic takiego mnie nie spotkało jak opisywały to osoby w roku 2012. Wszystko świeże, bez ukrytych kosztów. Dla mnie rewelacja, ale każdy ma inne zdanie:) Proponuje rozejrzeć się i osobiście spotkać się z właścicielami sal, a wtedy podjąć decyzję.
|
|
byłam tam tylko jako gośc i szczerze mówiac... wróciłam głodna! 4 ciepłe dania na całą noc to troche za mało...! :D a miejsce jako miejsce bardzo ładne.. :) Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
Z tego co wiem oferują 6 ciepłych dań ;)
|
|
Ja polecam w 100% zrobiłem tam dwie imprezy i z obu jestem zadowolony. Jedzenie pierwsza klasa! Obsługa przed(gdy chciałem zamówić imprezę), w trakcie i po(przy rozliczeniu) była normalna nie można niczego zarzucić. Tak jak umówione tak zrobione Na tym forum nie przeczyta się nic pozytywnego, bo już zakładają, że to właściciel :D żal. Jednak jak ktoś napiszę coś złego(nawet nie wiemy czy to prawda), to wszystkim pasuje temat :D i jest git Paulinaa001 szczerze polecam.
|
|
Zgadzam się w 100 %, dzięki wielkie ;)
|
|
haaa wrecz preciwnie nic ciekawego tyle ze pola duzo wkolobylem przezylem i wiem a z zespolem kazdy jest dobry oby goscie dretwi nie byli i kieliszka nie pilnowali tyle na temat
|
|
A jak bym chciała wiedzieć jak jest na sali przy gościach w ilości 200 osób?
|
|
Przy 200 to chyba tylko siedzenie przy stolach:P byłem na weselu ok 140 os i było ok. Mysle ze do 160 byłoby znośnie ale nie więcej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |