Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Książki dziecięce - szukam. |
Hej! Szukam książeczek dla mojego dwulatka. Przeszłam się po księgarniach i niestety niektóre ceny mnie \"powaliły\". Także może ma ktoś książki (chętnie grubostronnicowe) ilustrowane, o tematyce dowolnej (auta, zwierzaki, bajki, wierszyki itp.) po swoich dzieciach i chciałby je tanio odsprzedać. Chętnie wezmę większą ilość, w przyzwoitej cenie :) Szukam również używanego stolika Ikea Mammut.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Książki dziecięce - szukam. |
dla dziecka to nie mam , ale dla doroslej atrakcyjnej mamy i owszem, mozemy razem wieczorami poczytac swierszczyki
|
|
Witam posiadam niewielką ilość książeczek, jeżeli jest Pani zainteresowana z chęcią odsprzedam w atrakcyjnej cenie.
|
|
polecam tania ksiazke na Dmowskiego po schodkach w dół obok szklarza. Ma swietny wybór i tanio ja kupowalam dla moich maluchow 3-12zl. Są wierszyki, bajki, takie twarde co to dzieci mogą w raczkach obracac a nawet z dzwiekami.
|
|
zxcv4 jak spotkam taką mamuśkę, to przekażę jej Twoją propozycję :) mnbvc jeśli byłaby taka możliwość to poproszę o zdjęcia książeczek na maila. Może być jedno, chcę się zorientować o jakie chodzi. Poproszę też o napisanie ceny jaka Cię interesuje oraz swojego numeru telefonu. iDe o widzisz, tam nie byłam. Postaram się wybrać jutro, może wybiorę coś dla mojego łobuza. Przy dziecku, które \"pochłania\" dziennie kilka książeczek kupowanie nowych wiąże się z dziurą budżetową :)
|
|
aniag78 podaj maila to podeślę co ja mam po swoim maluchu.
|
|
aniag78@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |