Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
położna środowiskowa |
szukam sprawdzonej położnej środowiskowej, to pierwsza ciąża, więc wyrozumiałej i cierpliwej ;) kogo polecacie na NFZ i w której przychodni, bądź gdzie jej szukać?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: położna środowiskowa |
z 2-3dni po wyjsciu ze szpitala przyjdzie polozna z Twojej przychodni
|
|
Chodzi o to właśnie, że chciałabym wybrać sobie taką, która ma przyjść...deklarację podpisywałam pewnie z 10 lat temu, nawet nie pamiętam jak się nazywa ta, którą miałam \"wybraną\" w przychodni, dlatego szukam polecanej przez inne dziewczyny :) poza tym opieka położnej przysługuje już od 21 tygodnia ciąży, a nie tylko po porodzie, i z tejże opieki chciałabym również skorzystać. Jeśli ma ktoś do mnie przychodzić, to chciałabym mieć z tym kimś dobry kontakt i czuć, że mogę Jej ufać.
|
|
Zdecydowanie polecam Pania Kasie z przychodni na makowej!:)
|
|
aga128 dzięki za namiary :)
|
|
a w czym ona ma Ci pomoc, ze ma byc jakas sczegolna?
|
|
Polecam p. Teresa Kwiecińska na Remonta.
|
|
Nie ma być szczególna, ma być normalna, ciepła i cierpliwa. Wiem, że wiele dziewczyn nie korzysta z opieki położnej w ciąży i kończy się to na jednej wizycie po porodzie, a ja chcę rzeczywistej opieki i porady kogoś doświadczonego. Dzięki dziewczyny za namiary. A czy któraś z Was korzystała może z opieki położnej z Remedium?
|
|
Ja cały czas jestem w stałym kontakcie z Panią Beatka z przychodni DANMED. Pani Beatka pracuje tez w szpitalu wiec pełna pomoc nawet w szpitalu. wspaniała kobieta. dzwonie nawet poznymi porami i zawsze odbiera. Don't judge me! I was born to be awesome! NOT PERFECT! :D
|
|
to będzie musiała być naprawdę cierpliwa skoro już w ciąży zamierzasz zawracać jej gitarę
|
|
Ja również polecam panią Teresę z przychodni na Reymonta. Ciepła kobietka, doradzi, pomoże, a co najważniejsze jest z duuuuzym doświadczeniem! Z tego co wiem to prywatnie tez może przychodzić i pomagać np przy dziecku - pokazać jak kąpać itp.
|
|
Ja też polecam p. Tereske. Możesz pójść już teraz do przychodni to jeszcze przed porodem położna przyjdzie do Ciebie i pomoże przygotować Ci wyprawkę oraz porozmawia na temat porodu.
|
|
W Remedium jest Pani Monika. Fantastyczna osoba. Często korzystam z jej rad :)
|
|
Jeszcze raz serdeczne dzięki za wszystkie namiary :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |