czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stłuczka

Kierowco który uderzyłeś srebrnego golfa dzisiaj około godz 16 przy kościele na ul. poznańskiej , prosiłabym o kontakt na Twoim miejscu lepiej jak się dogadamy bez udziału policji mam nagranie monitoringu ze stacji więc lepiej odezwij się sam. W innym razie za parę dni spodziewaj się wizyty policji wraz z mandatem, a tak obejdzie się może bez mandatu.
Myślałeś swoją drogą że jak uciekniesz to Ci się upiecze??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stłuczka

Upiecze, upiecze, bo na gazie zostało i trzeba było szybko wracać :P Żart stop.
Gnojek stuknął Ci auto, a Ty dajesz mu szansę - skoro uciekał, to wątpię, żeby docenił taki gest.
Jakby dostał mandat i punkciki do kolekcji, może wtedy by się nauczył.

...zero tolerancji dla takich ludzi,niech nie czują się bezkarni.Żadnych szans...dzwoń po policję i koniec.

Gdyby kobieta była czymś dobrym...i Bóg by miał jedną.

Dodatkowo za ucieczkę z miejsca zdarzenia też przecież można swoje dostać... Krótko mówiąc masz kolesia w garści :) Powodzenia!

ZERO TOLERANCJI DLA CHAMSTWA!

Też miałam podobna sytuację. .na szczęście zapamiętałam numery rejestracyjne tamtego samochodu.. okazało się, że kierowca był pod wpływem alkoholu. Podejrzewam, że dlatego wtedy uciekł. . :-)

:)

Osobiscie jestem przeciwny biegania na komende, znajdz gnoja i za pomoca mlotka lub kija odwdziecz sie tym samym:-) Satysfakcja gwarantowana.

Mysle ze nic nie ma( kamery są tak slabe ze nic nie widac ) tylko szuka jelenia to raz, dwa gdyby bylo jak pisze juz by bylo po sprawie .....

parodia ma nagranie w myslach szuka zastraszajac przez forum nastepny debil foremny.Zaraz ci sie zglosi i zaplaci 5 razy tyle co warte hahahahahhahahahahhhahhhhhhhhhhhhhhh szukaj dalej i zapieprzaj do mechanika i rob a jak nie to wystaw sie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org