Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół Flesz Łomża |
Witam, za rok planujemy wesele i poszukuję opinii o zespole Flesz z Łomży. Byliście może na weselu gdzie grał ten zespół? Zaraz pewnie zostanę zjechana, że temat był 100 razy, ale znalazłam mało informacji o nich. Mimo wszystko dziękuje z góry za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół Flesz Łomża |
może nie na temat zespołu... Ale takie tu bydło się porobiło na tym forum że ludzie boją się pisać i są pewni że zostaną zjechani... :/ Żal za dupe ściska... ..::ringostar::..
|
|
No wiec może ja napisze... byłem na dwóch weselach prowadzonych przez ten zespol (jedno dwa lata temu jedno rok temu). Raz było lepiej raz gorzej. Ogolnie d... nie urwalo ale tez nie było jakiejś wielkiej porażki. Ocena w skali 1-10 daje 6,5-7.
|
|
Witam!polecam zespół FLESZ,Sławek jest super gość można ze wszystkim się dogadać jak z muzyką tak i ze sprzętem w sklepie muzycznym.Pozdrowienia dla Sławka-zespół TENIX
|
|
Myślę, że zespół godny polecenia. Byłam na kilku weselach na których grali. Czasem atmosfera na weselu zależy również od samych gości i może dlatego raz jest lepiej raz trochę gorzej, bo sama to tez zauwazyłam.
|
|
z rok na rok to samo dasz caly repertuar co ma byc i ci powie kazdy zespol cene maja tasmy z wesel usiadziesz u goscia w domu pusci ci wesela z plyt obejrzysz zastanowisz sie i dogadasz sie co ma byc na twoim weselu (rok ,disco,rap,regie biesiada itd )i reszte portwel trzymac i placic a zycie idzie dalej ,a gosciom nigdy nie dopasujesz kazdy bedzie mial swoje zdanie a tu sala za duza a tu kotlet byl za slony a tu salata byla wysmienita ,klimatyzacia za mocno chlodzila ,bronek za malo wipil itd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |