Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Natanek przy nim to pikuś :):) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Natanek przy nim to pikuś :):) |
pamietacie teletubisie i awanture z torebka? paranoja!
|
|
I to dorośli rozpętują takie bezsensowne burze. Dzieciaki oglądają bajki i nie dorabiają do tego ideologii. Teletubiś z torebką. Wielki problem. Mało to chłopców w dzieciństwie bawiło się lalkami? I w dorosłym życiu na normalnymi facetami. Nie wypaczyło im to osobowości.
|
|
Słabe to jest, ten tylko piep.... głupoty. A Natanek piep.... głupoty i jest to śmieszne.
|
|
Jeżeli to jest śmieszne, słabe, paranoja, wiec co to was ateistów boli. Ludzie mają różne stylę życia, a dla ateisty po śmierci jest czarne NIC, więc Co albo bijecie piane albo żadni z was ateiści i naprawdę te coś w waszym środku buntuje się i każe wam się śmiać czy to z \"Katoli\", Natankowców czy z powyższego pliku YT. Ateista ma wywalone jajka na te wszystkie zabobony, a niby ateista, ma cel w ośmieszaniu innych od siebie. ![]()
|
|
i vice versa! Każdy widzi źdżbło w oku drugiego, a w swoim nie zauważa belki.
|
|
smieszne to sa wszechobecne fobie fanatykow religijnych,wszedzie widza szatana tylko nie w swoich szeregach, osobiscie mam wywalone na te wszystkie zabobony,wszelkiej masci egzorcystow i niby cuda,
|
|
wezcie sie jeszcze za rock i metal, to muzyka szatana? Autor: KzT pewnikiem slucha tylko katolickiego disco-polo znanego mu z anteny radia co ma ryja lub katolickich przyspiewek oazowych
|
|
Co jeszcze ciebie zxcv4 boli, sraka ciebie ciśnie to się wypróżnij. Napisałem coś o muzyce?? Co miałem napisać napisałem, widocznie słusznie ponieważ już zaczynają się nożyce otwierać po trzepnięciu w stolik. ![]()
|
|
synku,temat jest o smiesznosci banalnych tez stawianych przez kuriewnych,nawet kreskowkom i bajkom dla dzieci nie przepuszcza a ty dzidzia wyjezdzasz z ateistami i smierci, boli post o wszechobecnym wpierdzielaniu sie kk w kazda sfere zycia prywatnego?
|
|
Synku?? chłopczyka do zabawy szukasz?? Wiedziałem że bolszewicy jako zadeklarowani Wrogowie Pana Boga, lubią sodomie w każdej postaci, ąle żeby w Łomży u miejscowej bolszewii te objawy występowały, to nie przypuszczałem. ![]()
|
|
- Egzorcyści coraz częściej wskazują na obecność szatana w książkach dla dzieci, w dziełach sztuki, w ćwiczeniach gimnastycznych - mówi w rozmowie z \"Rzeczpospolitą\" psycholog i terapeuta o. Jacek Prusak. - Nakręca to jakąś spiralę. Ludzie zaczynają widzieć zło wszędzie. Nawet tam, gdzie go nie ma - dodaje. Jak ustaliła \"Rz\" polscy biskupi są zaniepokojeni tym, że zbyt dużo mówi się ostatnio o działaniu sił zła, co powoduje, że w ludziach pojawia się niepokój, a nawet psychoza. \"Przestraszeni wszędzie widzą szatana i biegną po pomoc do egzorcysty. Hierarchowie zauważają, że winę częściowo ponoszą za to sami egzorcyści, którzy coraz częściej występują w mediach i zamiast mówić o tym, że Chrystus zwyciężył szatana, straszą\" - czytamy w dzisiejszej \"Rzeczpospolitej\". - Biskupi dostrzegli, że niekiedy zdarza się słyszeć, iż popadamy ostatnio w jakąś skrajność w mówieniu o siłach zła - uważa abp Józef Michalik. Z kolei sami egzorcyści nie widzą winy w swoim zachowaniu. - Nie odnoszę wrażenia, byśmy za dużo mówili o siłach zła - mówi egzorcysta ks. Andrzej Grefkowicz. -------------- haha nawet joga im przeszkadza jak w poznaniu
|
|
piszesz chlopcze o sodomii? a nie jest to przypadlosc slugow panskich? nawet papiez franciszek stwierdzil ostatnio,ze ok 2% ksiezy jest gejami a dodaj jeszcze do tego pedofilow wsrod kiezy i ile tego bedzie? jakos nie slyszalem aby pierwszy sekretarz w lomzy byl gejem,za to pierwszy po bogu w lomzy - paetz byl ogolnie znany ze swej sodomii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |