piątek, 04 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oddam

Witam , mam takie pytanie , otóż porządkowałem działkę , i nazbierało mi się trochę gałęzi, drzewa, zielska, ziemi i nie wiem co z tym zrobić czy gdzieś mogę to oddać czy ktoś mógłbym podpowiedzieć co z tym zrobić ?
Dziękuję za mądre odpowiedzi .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oddam

spal sobie

Masakra ...

W ratuszu mówią, że działka też wytwarza śmieci to ładnie zapakuj i wystaw w dzień kiedy odbierają odpady biodegradalne

właśnie cięzko jest to spalić , ponieważ domostwo jest obok, i na przeciwko , i za działką , właśnie nie wiem , wcześniej to ludzie chętnie to zabierali , a teraz chyba już nie bardzo

ok dzięki :)

zadzwoń do zieleni miejskiej tam ci powiedzą co dalej z tym lub sami odbiorą pozdrawiam

Transponder Ty debilu!! Nabijasz posty czy masz downa? Jedyne co umiesz napisac to masakra? Ty pajacu jestes masakra i sie nie udzielaj jak nie masz nic do powiedzenia... A jak bedzie trzeba to recznie ci to wytlumacze ze to forum nie jest dla idiotow ktorzy mieli ciezko w zyciu... A co do tematu to nie mam nic do dodania... Pozdrawiam i sukcesow zycze

..::ringostar::..

Masakra ...

Drzewo i gałęzie chętnie weźmie ktoś, kto opala tym dom (gdzie jest ta działka?). Resztę na kompost, raczej nikt tego nie przyjmie.

Masakra...

:] czyli mamy tu do czynienia ze spędem dzieci tak? Czy poprostu na oddziale psychiatrycznym internet zalozyli ale admina nie zatrudnili? :] Dlatego wlasnie uwazam ze forum 4lomza jest ostatnim miejscem gdzie ludzie ktorzy robia cos poza siedzeniem w komputerze mogli zakladac tematy... Pozdrawiam plankton...

..::ringostar::..

drzewo mogę zabrać jaka ulica ?

to jest w piatnicy , ale jest duzo gałezi ..a same drzewo to i ja moge zabrac . chodzi tez o galezie

galezie oddaj bobrom na zeremia i tamy

Masakra...

Masakra ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org