Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddam |
Witam , mam takie pytanie , otóż porządkowałem działkę , i nazbierało mi się trochę gałęzi, drzewa, zielska, ziemi i nie wiem co z tym zrobić czy gdzieś mogę to oddać czy ktoś mógłbym podpowiedzieć co z tym zrobić ? Dziękuję za mądre odpowiedzi .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddam |
spal sobie
|
|
Masakra ...
|
|
W ratuszu mówią, że działka też wytwarza śmieci to ładnie zapakuj i wystaw w dzień kiedy odbierają odpady biodegradalne
|
|
właśnie cięzko jest to spalić , ponieważ domostwo jest obok, i na przeciwko , i za działką , właśnie nie wiem , wcześniej to ludzie chętnie to zabierali , a teraz chyba już nie bardzo
|
|
ok dzięki :)
|
|
zadzwoń do zieleni miejskiej tam ci powiedzą co dalej z tym lub sami odbiorą pozdrawiam
|
|
Transponder Ty debilu!! Nabijasz posty czy masz downa? Jedyne co umiesz napisac to masakra? Ty pajacu jestes masakra i sie nie udzielaj jak nie masz nic do powiedzenia... A jak bedzie trzeba to recznie ci to wytlumacze ze to forum nie jest dla idiotow ktorzy mieli ciezko w zyciu... A co do tematu to nie mam nic do dodania... Pozdrawiam i sukcesow zycze ..::ringostar::..
|
|
Masakra ...
|
|
Drzewo i gałęzie chętnie weźmie ktoś, kto opala tym dom (gdzie jest ta działka?). Resztę na kompost, raczej nikt tego nie przyjmie.
|
|
Masakra...
|
|
:] czyli mamy tu do czynienia ze spędem dzieci tak? Czy poprostu na oddziale psychiatrycznym internet zalozyli ale admina nie zatrudnili? :] Dlatego wlasnie uwazam ze forum 4lomza jest ostatnim miejscem gdzie ludzie ktorzy robia cos poza siedzeniem w komputerze mogli zakladac tematy... Pozdrawiam plankton... ..::ringostar::..
|
|
drzewo mogę zabrać jaka ulica ?
|
|
to jest w piatnicy , ale jest duzo gałezi ..a same drzewo to i ja moge zabrac . chodzi tez o galezie
|
|
galezie oddaj bobrom na zeremia i tamy
|
|
Masakra...
|