Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mazury |
gdzie nie daleko można wybrać się z rodzinka ? dla chamów za denne wypowiedzi dziękuję. (.) (.)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mazury |
co rozumiesz jako nie daleko? Jeżeli nie chce spedzic w aucie więcej niż 1,5 godz to ok Augustowa, Rucianego bądź Pisza
|
|
Jeżeli pomoczyć się w wodzie to do Kwiku, dla dzieci raj ,woda płytka jeden minus przy brzegu kamienie.
|
|
ja jeżdżę do Mikołajek,można popływać statkiem,jest plaża.Polecam. Pozdrawiam.
|
|
Masakra ...
|
|
mi chodzi wyskoczyć gdzieś na weekend, gdzie jest fajniej ? giżycko czy nowe guty ? (.) (.)
|
|
nowe guty nuda lepiej giżycko Pozdrawiam.
|
|
zdecydowanie gizycko jeżeli chcesz z mniejszym rozmachem i nieco bliżej to polecam Ruciane Nida.
|
|
do stawisk jedz na jezioro
|
|
mazurskiego mleka sie napijesz :)
|
|
\"goła zoska\" czy jakos tak okolice augustowa podobno bardzo fajnie i przystepnie cenowo
|
|
Pojezierze Rajgrodzkie jest ok. A poza tym Augustów został najmilszym miastem w Polsce.
|
|
a pewnie, że Augustów :) Polecam ośrodek \"Skowronek\" <nie jestem pewna co do nazwy, ale cos takiego> trochę za Augustowem, idealne miejsce dla rodzinki, spoookój :) _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
serdecznie dziękuję, sa jeszcze tu mile osoby które z chęcią pomogą :-)
|
|
Camp Pisz, Nowe Guty, Wiartel, Wiartel Mały, Jaśkowo, Karwik. Wszystko zależy od tego co chcesz robić i co Ci do szczęścia wystarczy, bo jeśli chcesz mieć spokój to można wybrać się na dziką plażę, a jeśli wielkie atrakcje i dużo ludzi to Giżycko, Ełk, Mikołajki, Ruciane-Nida. Pozdrawiam
|
|
Ja ostatnio byłam w Polskiej Wsi 3km od mragowa nawet moze nie całe mieliśmy domek i dużą działkie .Dla dzieci (zjerzdzalnia trampolina ) na przeciwko było jezioro gdzie znajdowało sie boisko do siatki był pomost dosłownie 100 metrów spokojniutko nikogo nie było trawka i piasek a jesli ktos woli zaludnione plaze to mugł skoczyc do mragowa na miejska plaze tez fajniutka. Polecam miejsce naprawde
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |