Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program Gościńca 2014 |
Tegoroczny Gościniec Łomżyński po raz pierwszy odbywa się w piątek, gdy poprzednie edycje - w sobotę. Organizator Miejski Dom kultury DŚT zastrzega, że godziny programu należy traktować jako przybliżone, ze względu na plenerowy charakter imprezy na żywo. Start godzina 16. Koncert młodych talentów, laureatów konkursów wokalnych: \"Mama, tata i ja\" oraz \"Big Beat\" Godzina około 17. Konkurs na szybkie zjedzenie fafernuchów - następnie koncert kapeli Maki Godzina około 18. Konkurs na najbardziej odlotowy kapelusz - koncert The BL Blues Band, łomżyńskiego zespołu, promującego swoją debiutancką płytę \"BL Blues\". Godzina około 19. Koncert duetu Natalia Szroeder & Liber Godzina około 20.15. Rozśpiewane i roztańczone \"MDK Show\" - przygotowane z okazji 5.rocznicy odejścia Michaela Jacksona (1958 - 2009) widowisko z przebojami nieśmiertelnego \"Króla Popu\", które wykonają wokalistki i wokaliści z grup: eMDeK Magdy Sinoff i PopArt Bernarda Karwowskiego oraz tancerze i tancerki z zespołów: BK Step Adrianny Rajkowskiej i CT Group Marka Kisiela Godzina około 21 do 23. Koncert gwiazdy Gościńca- DŻEM MirRobDer
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program Gościńca 2014 |
Dzem bedzie gral 2 godziny-swietnie :) Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Autor: mala-mi po 23 juz rozgrzana na duze co nieco?
|
|
Bylo swietnie. Dzem to jeden z moich ulubionych zespolow. Cieszy fakt,ze publicznosc byla w zroznicowanym wieku a i tak pod scena(tam gdzie bylam) wszyscy bez wzgledu na swoje lata bawili sie i spiewali. Oby wiecej takich kapel Życie to nie bajka,życie to je walka! ;)
|
|
Potwierdzam! Też stałem blisko sceny i piękne jest to że 3 pokolenia bawiły się jak równy z równym. Dżem to jest nieśmiertelna kapela! Mam tak zdarte gardło że nie mogę wydobyć dziś z siebie ani słowa ale co tam.. warto było!!!!! kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |