Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zmarł uczeń II LO chory na raka |
na początku czerwca prosiliśmy o pomoc dla Marcina, kolegi z klasy chorego na raka. zebraliśmy 15 tys. złotych, w ubiegły piątek (23.06) wpłaciliśmy te pieniądze na konto. Chcemy bardzo wszystkim podziękować za pomoc. Przykro nam ale wczoraj wieczorem Marcin zmarł. Zachorował na zapalenie płuc, przy nowotworze najdrobniejsza infekcja jest poważnym zagrożeniem dla chorego. Niestety tym razem nie zdołał pokonać choroby... Jutro o 15 w kaplicy, w domu pogrzebowym Pana Marczyka, przy nowym cmentarzu pożegna go rodzina, najbliżsi, przyjaciele, koleżanki i koledzy, klasa i szkoła.... Marcinie nigdy o Tobie nie zapomnimy.... ;( [*]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zmarł uczeń II LO chory na raka |
Na zawsze pozostanie w naszych sercach... ;( [*] [*]
|
|
My młdfzież obecni i absolwenci II Lo zsolidaryzujmy sie i przyjdzmy razem na ten pogrzeb. Zróbmy ten oistani ngest w jego stronę [*]
|
|
Łączę się w bólu z rodziną w tych ciężkich chwilach.
|
|
Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny oraz bliskich. waldek27
|
|
Brak mi słów - to poprostu tragedia. U nas w I LO również zbierali na jego pomoc, każdy pomógł jak mógł. Bardzo mi przykro, naprawdę bardzo mi przykro :(:(:( Życie jest niesprawiedliwe <ryczy>
|
|
[']
|
|
Bedziemy pamietac o Tobie[*][*][*]
|
|
[*] Wyrazy współczucia... cz
|
|
[*] znalego, spoko facet byl :(
|
|
Marcin pozostanie w naszych sercach... [*]
|
|
:( ;)
|
|
:( ...Jeśli musisz w coś uwierzyc, uwierz w miłosc...
|
|
[*] :(:(:( Płynę pod prąd, bo z prądem śmieci płyną.
|
|
Zamiast stawiać świeczki idźcie lepiej do kościoła pomodlić się sumiennie za Jego duszę. Moje kondolencje.
|
|
Głębokie wyrazy współczucia żal żal żal :(((
|
|
"Zamiast stawiać świeczki idźcie lepiej do kościoła pomodlić się sumiennie za Jego duszę" byłeś???
|
|
Ptysiu80 - ja sie uczylem z Marcinem w tym roku, bardzo chcialbym byc na Jego pogrzebie i Go ostatni raz pozegnac, ale rzeczy tak sie potoczyly, ze nie moge byc, a jedynie moge, jak Ty to napisales, "stawiac swieczki"...:((;((
|
|
† sry za pytanie ale ile ten chlopak mial lat??
|
|
[*] :(:( O ile dobrze pamietam to 17 ....
|
|
16 :(
|
|
Marcin miał 17 lat, wiem bo się z nim uczyłam przez 3 lata :((( nie bylam na pogrzebie gdyz jestem nad morzem i nie mam sposobnosci ale 5 wracam i chcialabym sie dowiedziec w ktorym miejscu Marcin jest pochowany?? :(((( Jestem zmienna jak pogoda, czasem zbyt pewna siebie, ale przeciez to nie powód, aby dzisiaj zmienic siebie!!!!
|
|
Marcin nie skończył 17 lat, zmarł w wieku 16 lat. został pochowany na starym cmentarzu. na pogrzebie było bardzo dużo młodzieży, wszyscy bardzo przeżyliśmy Jego odejście. Mimo, że nie będzie z nami ciałem, duchem zawsze pozostanie w naszych sercach [*]
|
|
Niestety choć uczylem sie z nim przez ostani rok to nie mogłem w tą niedzielę być w Łomży . Za to dzisiaj pomodliłem się za jego duszę W Częstoochowie. Niech prowadzi go teraz Maryja, a jestem pewien, że na to zasługiwał. I pomimo Ptysia postawie świeczkę bo to bardzo ważny znak pamięci po zmarłym i wskazania drogi dla jego Duszy [*] [*] Ptyśiu byłeś w kościele, że nawołujesz jakbyś byl najświeszy ze świętych. Ty sie choć raz zastanów nad sobą, a jak nie potrafisz zachować powagi to chociaż się nie udzielaj. [*] [*]
|
|
nawracacz sie znaalzł, trzeba jednak wiedziec kiedy mozna a kiedy nie wypada bawic sie w pastora [*] nie zrozumiem nigdy sensu istnienia takiej choroby jak rak, i bez niej czlowiek moze byc wystawiony na wiele prob i walk, rak to najgorsze cholerstwo
|
|
Ptyśiu byłeś w kościele, że nawołujesz jakbyś byl najświeszy ze świętych Byłem, przy okazji niedzielnej mszy odmówiłem krótką modlitwę za duszę zmarłego chłopaka z mojego LO. I pomimo Ptysia postawie świeczkę bo to bardzo ważny znak pamięci po zmarłym i wskazania drogi dla jego Duszy ![]() Chyba nawet sam nie wierzysz w to co napisałeś. Oj nie o to w tym wszystkich chodzi dzieci, nie o to...
|
|
No Ptysiu chyba za to ze byles w kosciele to pewnie jakas nagrode chcesz com?? Nie o to chodzi dzieciaku, nie o to...
|
|
Do kościoła nie chodzi się po nagrodę. Koniec tematu, szkoda chłopaka...
|
|
Dobrze ze to zauwazyles...
|
|
[*] -=Na ZaWsZe ŁoMżA Na ZaWsZe ŁKS=-
|