wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lekarze w Przychodni na Reymonta

Co powiecie o \"lekarzu\"panu Cyndzasie z tej przychodni?Miałem dzisiaj takie zdarzenie.Chciałem zamówić wizytę domową lekarza rodzinnego do osoby leżącej,bez kontaktu.Pielęgniarka połączyła z p.doktorem ale on powiedział,że nie przyjdzie,tylko trzeba wezwać pogotowie.Powiedział,że po południu będzie druga pani więc niech ona przyjdzie.Co się nagadałem to moje a doktor cyndzas/celowo piszę z małej litery/ i tak nie chciał przyjść.Przestrzegam wszystkich-nie chodżcie do niego,a jeśli jest waszym rodzinnym to go zmieńcie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lekarze w Przychodni na Reymonta

Różne są opinie, a ja powiem Ci w tajemnicy, że jakiś czas temu chodziłem do niego, ale się wypisałem.

czemu piszesz lekarze skoro podpadl ci jeden lekarz

Skargę złóż do NFZ na piśmie .Tępić ich !pseudo rodzinnych

Klid

W ubiegłym roku miałam identyczną sytuację, ale w przychodni przy Wyszyńskiego. Lekarz przez telefon odmówił przyjazdu, bo stwierdził, że widział pacjentkę pół roku wcześniej i jest sama w stanie dotrzeć do przychodni, na to ja powiedziałam, że przyjadę do niego do gabinetu i poproszę odmowę na piśnie ewentualnie idę do NFZ. Za niespełna 2 godziny lekarz przyjechał do domu. Trzeba zgłaszać NFZ takie sytuacje i nagrywać rozmowy na telefon. Niektórzy czują się zbyt pewnie.

Doktor Pisowodzka jest dobrym lekarzem tylko zawsze są do niej kolejki.

A ja idiota zawsze czekam w przychodni w kolejce.
A tu trzeba nagrać i postraszyć NFZ-tem.
Kuźwa jakie to proste.
Tylko jedno ale, nie każdy się świnią urodził.

Nagrywać, nagrywać i jeszcze raz nagrywać, w przychodniach, przez telefon a już na pewno w szpitalu.
Zbyt często lekarze są bezkarni!

Idzie się do lekarza w potrzebie, z nadzieją na otrzymanie pomocy w chorobie, a gdy tej się odmawia bez ważnego powodu -to już inna sprawa.

Skoro chodzi Ci o jednego lekarza z tej przychodni to nie uogólniaj bo są tam też dobrzy lekarze

:) :) :)
:) :)
:)

A sprawę zgłoś i niech doktorek nie czuje się bezkarny!

:) :) :)
:) :)
:)

Ja nigdy nie miałam z nim problemów, dla mnie jest w porządku, mogę powiedzieć wprost przeciwnie, zawsze jeśli poprosiłam go o coś, to bez problemu pomógł. Najlepsza dla dorosłych jest dr Dąbrowska, ale u niej już dawno pełna lista.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Usługi remontowo - wykończeniowe. Glazura, terakota, łazienki, malowanie, szpachlowanie, tynki, konstrukcje, parkiety i wiele innych. Profesjonalnie, wieloletnie doświadczenie. Zapraszam.
tel. 536065419
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
różne
Sprzedam tanio kosiarkę spalinową. Sprzedam rower damkę.
tel. 793191250
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org