Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
okulista |
Witam, jakiego okulistę polacacie na problemy z soczewkami, oczywiście w Łomży?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: okulista |
oczywiście w Łomży w temacie okulisty i soczewek odradzam wszystkich. Jakis czas temu miałem problemy z oczami... w Łomży tak mnie leczono ze moglem stracic wzrok w jednym oku. W szpitalu klinicznym w wawie pukali się w czolo co oni mi w Łomży podawali. Dodam tylko ze bakterie beztlenowca leczono poprzez zaklejanie oka stwarzając idealne warunki do rozmnazania:) Chcesz dobrego fachowca polecam szpital kliniczny przy szpitalu praskim. Może troszkę dalej ale pamiętaj ze oczy masz na cale zycie...
|
|
Jak długo czeka się tam średnio na wizytę? i u jakiego lekarza akurat Ty byłeś/łaś? xoxo
|
|
ja też zdecydowanie odradzam Łomżę - brak dobrych okulistów. Polecam szpital na Szaserów - przewspaniali lekarze , fachowcy wysokiej klasy.
|
|
No wszyscy odradzają Łomże..Wcale się nie dziwię. Z jakiej dziedziny by nie zacząć to zawsze jest problem. Jakiś czas temu chociażby na pogotowiu kiedy czekałam na przyjęcie - siedział przy mnie facet z połamanymi żebrami który spadł z rusztowania.. Siedział i czekał razem ze mną, ledwo oddychał. I tak sobie czekaliśmy około 2 godziny tyle że ja ze zbitym palcem a on mdlał od bólu połamanych żeber.... Ale co tam - nikomu się nie śpieszy, można czekać :)
|
|
co za partaki w tej lomzy nie ma jak to warszawa
|
|
Ja chodzę do Fąfery przyjmuje prywatnie na Al. legionów w optyku na przeciw parku wizyta nie droga bo 60 zł a bada powoli i dokładnie.
|
|
sherlock nie masz nic do powiedzenia to japa na klodke... U mnie lekarz który mnie prowadzil miał na nazwisko Kiciak. Na początku miałem tez kilka wizyt profesora Szaflika. Tutaj masz ich stronke http://www.spkso.waw.pl/ odnośnie pytania jakie zadalas/es ja pojechałem tam jako zaawansowany przypadek wiec zostałem przyjęty na ostry dyżur. Ogolnie zadzon popytaj powodzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |