Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w Łomży po chwilówkę ? |
Potrzebne mi są pieniądze do dnia jutrzejszego. Nie mam zdolności kredytowej. Kto w Łomży oferuje w miarę normalne oprocentowanie na chwilówkach ? Chodzi mi o 1000 zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w Łomży po chwilówkę ? |
503349040 - zadzwoń a się dowiesz
|
|
Poźycz od znajomych jeśli to tylko na dzien
|
|
Nie mam od kogo pożyczyć.
|
|
Odezwij się na powyższy numer tel. a powiem jakie mamy w swojej ofercie. Kilka jest takich, że za pierwszą się nie płaci nawet.
|
|
Hee :) Firmy pożyczkowe są nawet w stanie podjechać do Ciebie do domu - byleby tylko udzielić kredytu ::) Ale pamiętaj nic za darmo. Nie ma czegoś takiego jak darmowego obiady :( Wszystko jest na tzw Twój koszt. Tylko uważaj aby nie wpaść w pętlę załużeń i abyś nie skończył jak ten tutaj http://www.forum-kredytowe.pl/f150/chwilowki-nie-jestem-w-stanie-ich-teraz-splacic-89363.html - masakra jakby to powiedział klasyk.
|
|
Zgłoś się do rydzyka.
|
|
A będzie przynajmniej z czego ściągnąć dług? Masz jakieś mieszkanie? samochód, nerkę na zbyciu? -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
Z tego co wiem, to firmy pożyczkowe wykupują ubezpieczenia. Więc jak ktoś nie spłaci, to ubezpieczyciel pokrywa zobowiązanie.
|
|
Ale firma pożyczkowa i tak będzie dochodziła spłaty zobowiązania. Jeśli ktoś decyduje się na wzięcie chwilówki to musi liczyć się również z tym,że będzie zmuszony ją spłacić.Nie ma zmiłuj. Jeśli już musicie pożyczać w prywatnej firmie to polecam szukać firmy, która oferuje możliwość pierwszej pożyczki za darmo. Tak jest na przykład tutaj: https://www.viasms.pl/pytania-i-odpowiedzi .Via sms oferuje pierwszą pożyczkę do 800 zł za darmo jeśli spłacimy ją do określonego terminu ( jest to 3 tygodnie). Joł joł
|
|
Kredyt tylko w banku. Polecam PKO BP idź na Plac Kościuszki tam pracownik doradzi Ci, podpowie. Ja jestem zadowolona :-)
|
|
W pko bp? Ja chciałam 3800 i niby dali ale tyle do spłaty na dwa lata z jakimś ubezpieczeniem a do ręki tylko 3200. Wychodzi na to ze przez dwa kara zarobią 800 ? Nie za dużo? Teraz żałuję
|
|
glupie gluptaki, caly temat to reklama, do kosza z tymi smieciami, nara
|
|
Człowieku z ubezpieczenia możesz zrezygnować i zwrócą Ci kasę. Inna kwestia, że ubezp. to bezpieczeństwo dla Twojej rodziny....decyzja należy do Ciebie. Możesz z tego zrezygnować i odzyskać kasę. Takie mamy prawo, my klienci...trzeba tylko poczytać dokumenty :-) Pozdrawiam!
|
|
od chwilówek to lepiej się trzymać z daleka. Pożyczasz 100zł a oddajesz 300zł, tak to działa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |