Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teatr na Stary Rynku |
Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, że od wczoraj trwa Międzynarodowy Festiwal Teatralny "Walizka" informacja, że na Starym Rynku wieczorem spektakle są ZA DARMO. Wczoraj wieczorem był piękny spektakl "In Blue" teatru "Akt" z Warszawy (wcześniej happening "Motyle" w Venedzie) Informacja, dla tych, którzy nie kupiliby biletu do teatru, bo mają inne wydatki. ;-) Piszę tutaj, żeby zachęcić tych, którym się nie chce nic, tylko kłócić się, wyzywać i narzekać (specyfika tego forum), żeby zobaczyli kawałek "innego świata". Świata kultury. Pozdrawiam serdecznie. Program: http://www.teatrlomza.hi.pl/index.php?wiad=387
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teatr na Stary Rynku |
Powinnaś dać inny tytuł do tego posta. Trzeba było dać np. taki: "Nowy kebab już otwarty!", albo "W biedronce dziś damo dajo" (koniecznie z końcówką "o" - bo inaczej trzoda nie zrozumie). Wtedy wszyscy by się rzucili przeczytać, a tak jak widzą słowo "teatr" w temacie, to omijają szerokim łukiem.
|
|
A ja dziękuję za wiadomość. Pozdrawiam
|
|
Plakaty z programem sa na osiedlach. Az nie chce sie wierzyc, ze taki wazny festiwal jest u nas ... Z Francji w tym roku nikogo nie bedzie, bo w tamtym roku byli i w Rynku odstawiali wygibasy ;)
|
|
dzięki za informacje
|
|
floyd68 ubawiłeś mnie. :-D Fakt, nie wpadłam na to. Następnym razem coś pomyślę. ;-)
|
|
Jedyne wydarzenie , którym miasto może się pochwalić. Obok piwa i serków wiejskich z Piątnicy znak wyróżniający Łomżę w Polsce. Czyli jak się chce to można. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |