poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Teatr na Stary Rynku

Dla tych, którzy jeszcze nie wiedzą, że od wczoraj trwa Międzynarodowy Festiwal Teatralny "Walizka" informacja, że na Starym Rynku wieczorem spektakle są ZA DARMO.
Wczoraj wieczorem był piękny spektakl "In Blue" teatru "Akt" z Warszawy (wcześniej happening "Motyle" w Venedzie)
Informacja, dla tych, którzy nie kupiliby biletu do teatru, bo mają inne wydatki. ;-)
Piszę tutaj, żeby zachęcić tych, którym się nie chce nic, tylko kłócić się, wyzywać i narzekać (specyfika tego forum), żeby zobaczyli kawałek "innego świata". Świata kultury.
Pozdrawiam serdecznie.

Program:
http://www.teatrlomza.hi.pl/index.php?wiad=387

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Teatr na Stary Rynku

Powinnaś dać inny tytuł do tego posta.

Trzeba było dać np. taki: "Nowy kebab już otwarty!", albo "W biedronce dziś damo dajo" (koniecznie z końcówką "o" - bo inaczej trzoda nie zrozumie).

Wtedy wszyscy by się rzucili przeczytać, a tak jak widzą słowo "teatr" w temacie, to omijają szerokim łukiem.

A ja dziękuję za wiadomość.
Pozdrawiam

Plakaty z programem sa na osiedlach.

Az nie chce sie wierzyc, ze taki wazny festiwal jest u nas ...

Z Francji w tym roku nikogo nie bedzie, bo w tamtym roku byli i w Rynku odstawiali wygibasy ;)

dzięki za informacje

floyd68 ubawiłeś mnie. :-D Fakt, nie wpadłam na to. Następnym razem coś pomyślę. ;-)

Jedyne wydarzenie , którym miasto może się pochwalić.
Obok piwa i serków wiejskich z Piątnicy znak wyróżniający Łomżę w Polsce.
Czyli jak się chce to można.

Uwaga!!! nabity :)))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org