Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół weselny |
Witam.Szukam zespołu weselnego,do którego mogę dołączyć.Gram-gitara akustyczna,bas,banjo,harmonia,puzon,trąbka,perkusja.Z góry dzięki.nr.tel 79021406.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół weselny |
Witam Może ktoś polecić jakiś zespół muzyczny z Otwocka albo Mińska Mazowieckiego ??? projektowanie Rzeszów wnętrz
|
|
o jazzzuuu.l..! puzon! Twoje zdolności pozwolą Ci na coś więcej niż granie na weselach!
|
|
no widzisz szron58,zima,śnieg,ziemia zamarzła!muszę coś robić...
|
|
już Ci kiedyś pisałem, że kapelę podwórkowa założymy.tego jeszcze w Łomży nie ma! a gdzie będziemy grać? na "Starym Rynku", na "dworcu" autobusowym.. (śmieszne!) ... i po wszystkich "wielkich" dyskontach w naszym mieście. "wchodzisz" w to? a śpiewasz?
|
|
no oczywiście grając na puzonie lub trąbce, nie dasz rady śpiewać!
|
|
nie ma problemu.kiedy próba? :)
|
|
wentylowy czy suwakowy ? :)
|
|
a wiosna przyjdzie... na bulwary "ruszymy"... bez "jajec"! podstawowe akordy na "bandżoli łapię"... C-dury i a-mole też znam... i "gardło"... że na imię masz Krystynka... oho...hohoho! i że z Ciebie cud dziewczynka... o hohoho...
|
|
kuźwa! ja wcale nie żartuję! dawno temu już myślałem o kapeli podwórkowej!
|
|
a co do próby... nie ma problemu! w każdej chwili! "bandżolę" mam i możemy popróbować!
|
|
Póki co sakshornu na żadnym (poza jednym w Czechowicach Dziedzicach) weselu nie widziałem :) jakby co, dajcie znać :)
|
|
już różne pomysły na "biznes" na tym forum były! ale kapeli podwórkowej jeszcze nikt nie zaproponował na tym forum. puzon... jeżeli myślisz poważnie, to zostało nam tylko "bębna" znaleźć i "kaloryfer" rozciągającego... a resztę instrumentów sam zaproponuj...
|
|
Puzon suwakowy,trąbka tłokowa,bas 4 strunowy,banjo 6str,gitara 6 str el/akustyczna,akordeon guzikowy-to wszystko co mam na razie. Szron58,będę szukał reszty :)
|
|
pozdrawiam kolege puzona ;-)
|
|
no i wracamy do czołgu....chyba pogram dopiero jak go wyciągniemy :)
|
|
widzę, że zapału nie masz i nie wierzysz, że kapela by się nam udała. trudno... poczekam jeszcze... może kiedyś, ktoś...? ciągajcie ten czołg... może Wam się uda?! szkoda puzon...szkoda...
|
|
no dlaczego :) pisałem że trzeba tylko reszte znaleźć i jedziemy,a czołg to przy okazji,bo znawcy tematu się zgłaszają
|
|
fajnie... jeżeli qnia ktoś zaproponował, albo ktoś, kto H2O wokół czołgu "wypompuje" to powodzenia życzę!...no chyba, ze prawdziwi znawcy się odezwali? a są tacy, którzy potrafią to zrobić! oczywiście, jeżeli w ogóle ten czołg tam jeszcze wodą nasiąka.
|
|
szron58 ,spokojnie,znajdziemy resztę zespołu i pogramy!a na razie to zapraszam do mnie,to duetem zagramy :)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |