Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wyrachowanie.... |
Jest ogłoszenie na4l,pewien pan L.SZuka głupich i naiwnych choć jest napisane dorywcze sprzątanie,zadzwoniłam aby dogadać i dowiedzieć co to za praca,jest to sprzątanie w tzw.hoteliku ,pracowniczym,do obowiązków należy zmienienie bielizny pościelowej i wrzucenie do prania a póżniej rozwieszenie jej.sprzątniecie pokoju kuchni lodówka ,itd.oczywiście łazienka,facet tłucze kase dla siebie jest tak cwany i wyrachowany że szok,ofereruje za tę prace.....5zł za godzine,nie jest to nawet średnia krajowa,ja się dałam nabrać,moje wynagrodzenie niech ten pan weżmie i kupi środki do sprzątania lub na mszę swietą da aby rozumu mu przybyło,PRZestrzegam ..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wyrachowanie.... |
POPIERAM! Niech sama zapierdala i sprząta .
|
|
Szukam Pani do sprzątania dorywczo, najlepiej z okolicy oś Maria. telefon: 511053369 ogłoszenie dodane 2014-11-18
|
|
Oszukał Cię ten człowiek? Nie zapłacił? Zgłoś na Policję jeśli oszukał lub pozwij do sądu gdy nie zapłacił. Bo nie wiem, o co rzecz idzie a z Twojego opisu nie wynika, piszesz po polsku niepoprawnie.
|
|
Popieram zabusia 33 niedlugo zechca dawac 1 zl na godz
|
|
oszukał to mało powiedziane, a co mi policja może pomóc???albo sąd zawsze bedą dwie wersja,a co do mojej polszyzny....jakbym h.. i k..posłała to by każdy zrozumiał,głównie chodzi o to, że ludzi wyzyskują,mają za nic,wymagają nie wiadomo co ,a zapłata mizerna,dodałam ten post aby przestrzec innych,sama się przekonałam że nie wolno ufać
|
|
Najbardziej wyrachowana jest moja sasiadka. Jest ksiegowa.
|
|
a owy pan aby umilic mi sobote podał mój numer na ogłoszeniach na 4l ,iż chcę sprzedać telewizor,bardzo fajnie
|
|
Oddam telewizor LCD bez pilota. telefon: 668053... ogłoszenie dodane 2014-11-21 TO JET NIE MOJE ogłoszenie
|
|
to zrób to samo.
|
|
Dawaj numer gościa,podzwonimy:)
|
|
Może tobie chciał oddać a ty zamiast podziękować to bzdury wypisujesz . Widać że człowiek z niego dobroci .
|
|
|
A jaka nazwa tego telewizora?
|
|
Omania no przecież masz: Szukam Pani do sprzątania dorywczo, najlepiej z okolicy oś Maria. telefon: 511053369 ogłoszenie dodane 2014-11-18
|
|
No szkoda że żabusia się nie chciała uczyć, teraz by pisała lepiej no i za sprzątanie by jej z 6 zł.płacili
|
|
Uczyła się , przecież ma wykrztałcenie gimnazjalne.
|
|
Autor: zabusia33 (---.lomza.mm.pl) Data: 22-11-14 13:56 Oddam telewizor LCD bez pilota. telefon: 668053997 ogłoszenie dodane 2014-11-21 TO JET NIE MOJE ogłoszenie Takie dodanie ogłoszenia jako utrudniające życie jest karalne, zgłoś to na policję że jesteś nękana telefonami z ogłoszenia którego nie dałaś, policja z urzędu wszczyna dochodzenie.
|
|
dziekuje,zrobilam to wlasnie,bo nie daruje tego tak
|
|
ha ,wykształcenie posiadam lepsze za moich czasów nie było gimnazjum
|