Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
M A N I F E S T A C J A |
Dostałem taką wiadomość więc najwięcej ludzi przeczytą ją tutaj! "Czy interesuje Cię co dzieje się ze sportem w naszym mieście? Radni nie chcą założyć na rozwój sportu w Łomży. Blokują dobrą drużynę piłkarską, zmuszajają, żeby nie starała się o licencję do gry w II lidze. Czy to sprawiedliwe, że drużyna, ktora dzielnie walczyła przez cały sezon ma pozostać nadal w ogonie polskiej ligi? Jeśli interesuje Cię los klubu zajrzyj na w ww.lks.4lomza.pl Jutro o 12 przy ratuszu manifestacja! Przeciez nie po to cały rok kilka tys. ludzi kibicowalo i śpiewalo 2 liga 2 liga ŁKS żeby brak pieniędzy wszystko zepsuł! Przyjdź! Liczy się każdy głos i każda pomoc! Prześlij to wszystkim znajomym" Ja tam będę o ile coś się w ogóle będzie działo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: M A N I F E S T A C J A |
Będzie tak jak ostatnio. Przyjdzie 10 chłopaczków, którzy po kilku minutach się rozejdą. Miasto i tak według prawa nie może finansować zawodowego sportu. Zamiast nic nie dającej manifestacji lepiej podzielić się na grupy i przelecieć po kilku większych firmach w mieście z prośbą o wspomożenie naszego klubu! Nielegalne zbiorowisko szybko będzie mogła rozgonić policja. ...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...
|
|
Futbol to: biznes, korupcja, duża kasa przepływajaca z kieszeni do kieszeni itp., więc nie ma sensu pompować tam naszych wspólnych pieniędzy.
|
|
Phi policja....(bez urazy mieczkoś) w każdym razie ja zajde zobaczę może ktoś będzie. Mi także zależy na naszym klubie!!!!!!
|
|
ja tez , zajde
|
|
a ja was odesle do tematu na forum ŁKSu: http://lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=15206#15206
|
|
aa i jeszcze jedna sprawa : tu sie mozecie wykazac. www.lks.4lomza.pl/forum/viewtopic.php?p=15217 Zawsze na dobre i na zle z ukochanym klubem - kibice Łomżyńskiego Klubu Sportowego
|
|
rubmy cos zeby lks zagral w 2 lidze `chocmy sie zbierzemy wezmiemy ze soba kosiorka i pujdziemy do piatnicy porozmawiac poprosimy pokrzyczymy na cala piatnice i morze sie szef zgodzi ziomal
|
|
Autor: kibic lks lomza (---.lom.vectranet.pl) Data: 29-06-06 10:19 napisał: "rubmy cos zeby lks zagral w 2 lidze `chocmy sie zbierzemy wezmiemy ze soba kosiorka i pujdziemy do piatnicy porozmawiac poprosimy pokrzyczymy na cala piatnice i morze sie szef zgodzi ziomal" Jak ty się weźmierz za temat sponsoringu tak samo jak podchodzisz do nauki to czarno to widzę. Pan Kosiorek nie rozmawia z gówniarzami, którzy jego nazwisko piszą z małej litery. Ziomal, weź się za naukę, bo do koszenia trawy i zbierania petów na trybunach ŁKS będą przyjmować po "zawodówce", której zapewne możesz nigdy nie skończyć ! Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
gdzie ta zbiorka na dlug wyjazdowy?
|
|
I po manifestacji...:/
|
|
peter: Tobie również gratuluję pisowni. Czepiasz się innych, sam nie jesteś lepszy. "weźmierz" - nie znalazłem takiego słowa w słowniku... Pozdrawiam
|
|
ZBIóRKA PIENIĘDZY NA DłUG WYJAZDOWY: SOBOTA (1.07) ORAZ NIEDZIELA (2.07) MIEJSCE: STARY DWORZEC GODZINA: 16:00
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |