Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: Zaginął kot |
Witam. Dnia 27 kwietnia wieczorem(niedziela około 18:00) w okolicach ulicy Makowej zaginął kotek, dachowiec. Kotek ma ponad rok jest wykastrowany ,zadbany biały w szare łatki. Kotek zawsze wracał na noc do domu ,chodził tylko w okolicach domu. Niestety tego dnia nie miał na sobie obroży . Jest bardzo przyjacielski i łasi się do ludzi być może ktoś uznał go za kota bezpańskiego i przygarnął. Jeżeli ktokolwiek widział podobnego kotka bardzo proszę o kontakt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
po co zakladasz drugi raz ten sam temat? wystarczy pod starym cos dopisac i wskoczy na gore tematow
|
|
Ponawiam pytanie ,czy nikt nie znalazł kotka??
|
|
Na łomżycy kręci się biały, z ogonem w szare paski.
|
|
Emi-lom wrzuć te zdjęcia, które mi wysłałaś. Jeśli nie wiesz jak to ja mogę to zrobić. Łatwiej będzie kota rozpoznać. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tu są zdjęcia kotka Emi_lom, który zaginął na Makowej. Może teraz ktoś go skojarzy i rozpozna? ![]() ![]() ![]() ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
oj niema tej "miłości" a ciężarówka dalej była, jest i będzie No.1 ___________________________________________________________ powodzenia w szukaniu kotka ;)
|
|
wczoraj wieczorem widziałam takiego kotka przy bloku na Placu Niepodległości - za Teatrem Lalki i Aktora (przy placu zabaw) . Kotek widać było, że nie był dziki, jednak bał się podejść do mnie. Miałam wrażenie, że się waha. Jak już podchodził i był blisko, wystraszyły go czyjeś szybkie kroki zza bloku. Widać, że musiał do kogoś należeć, ale był trochę wystraszony. Jeśli dzisiaj go zobaczę, zrobię mu zdjęcie i wstawię na forum.
|
|
mrs.solis czy mogłabyś dodać zdjęcia tego kotka którego widziałaś?
|
|
nie widziałam go odkąd pisałam posta wyżej. spróbuję jeszcze dzisiaj rozejrzeć się wokół bloku. widziałam go wtedy ok. godz. 22. Emi_lom, pochodź właśnie w tych okolicach - blok na Placu Niepodległości, blok na Kopernika. Może uda Ci się wreszcie znaleźć swojego kotka, czego życzę Ci z całego serca.
|
|
te dachowce to wszystkie podobne z kolorystyka ciezko okreslic czyj to kot
|
|
.
|