piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Re: Zaginął kot

Witam. Dnia 27 kwietnia wieczorem(niedziela około 18:00) w okolicach ulicy Makowej zaginął kotek, dachowiec. Kotek ma ponad rok jest wykastrowany ,zadbany biały w szare łatki. Kotek zawsze wracał na noc do domu ,chodził tylko w okolicach domu. Niestety tego dnia nie miał na sobie obroży . Jest bardzo przyjacielski i łasi się do ludzi być może ktoś uznał go za kota bezpańskiego i przygarnął. Jeżeli ktokolwiek widział podobnego kotka bardzo proszę o kontakt.

Odpowiedz na tę wiadomość

po co zakladasz drugi raz ten sam temat? wystarczy pod starym cos dopisac i wskoczy na gore tematow

Ponawiam pytanie ,czy nikt nie znalazł kotka??

Na łomżycy kręci się biały, z ogonem w szare paski.

Emi-lom wrzuć te zdjęcia, które mi wysłałaś. Jeśli nie wiesz jak to ja mogę to zrobić. Łatwiej będzie kota rozpoznać.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

Tu są zdjęcia kotka Emi_lom, który zaginął na Makowej. Może teraz ktoś go skojarzy i rozpozna?

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

oj niema tej "miłości" a ciężarówka dalej była, jest i będzie No.1

wczoraj wieczorem widziałam takiego kotka przy bloku na Placu Niepodległości - za Teatrem Lalki i Aktora (przy placu zabaw) . Kotek widać było, że nie był dziki, jednak bał się podejść do mnie. Miałam wrażenie, że się waha. Jak już podchodził i był blisko, wystraszyły go czyjeś szybkie kroki zza bloku. Widać, że musiał do kogoś należeć, ale był trochę wystraszony.

Jeśli dzisiaj go zobaczę, zrobię mu zdjęcie i wstawię na forum.

mrs.solis czy mogłabyś dodać zdjęcia tego kotka którego widziałaś?

nie widziałam go odkąd pisałam posta wyżej. spróbuję jeszcze dzisiaj rozejrzeć się wokół bloku. widziałam go wtedy ok. godz. 22.

Emi_lom, pochodź właśnie w tych okolicach - blok na Placu Niepodległości, blok na Kopernika. Może uda Ci się wreszcie znaleźć swojego kotka, czego życzę Ci z całego serca.

te dachowce to wszystkie podobne z kolorystyka ciezko okreslic czyj to kot

.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org