Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to jest Budżet Obywatelski ?? |
Pytanie więc , czy to jest budżet obywatelski na pewno ?? Czy budżet tych instytucji które chcą zaoszczędzić na swoich kosztach ? Odpowiedzcie sobie sami :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to jest Budżet Obywatelski ?? |
ależ kombinują! Nie dość, że czynsze wysokie, śmierdzące klatki i praktycznie zerowe zwroty lub dopłaty za ogrzewanie to jeszcze do tego chcą dofinansowanka
|
|
ha ha ja w swojej skrzynce znalazłem kartę do głosowania na której już były zaznaczone 3 propozycje. Więc po co mi ta karta? :)
|
|
Odpowiedziałem sobie sam :P
|
|
a ruszcie sami tyłki
|
|
Bo tylko dynda haczyk , a wedzisko w mocnych rękach !
|
|
a nie widzicie głosowania na portalu 4lomza (tylko wybrane a nie wszystkie)
|
|
znaczy , tylko wybrane i tylko chodniki.
|
|
ta oddaj glos janka on ci pomoze ,najlepiej zyc zyciem swoim i miec to w *****
|
|
potrzeba nam drugiej osoby jak byl Pan Walesa bo nie widze szans na to co sie dzieje same zlodzieje
|
|
maruda to jest cala siatka ,a zwykly czlowiek tylko to kupuje
|
|
Ja głosuje na Zadanie 23 - Wymiana nawierzchni alejek w parku między ul. Prusa, Reymonta i Bema - Działka między ul.Prusa, Reymonta i Bema , bo już dawno powinien być tam remont a to są tereny miasta a budowa parkingów pod blokami należy do spółdzielni ,więc czemu całe miasto ma się składać na inwestycje która należy do spółdzielni i da ulgę tylko mieszkańcom bloku :)
|
|
widzę że nie którzy w tym maruda nie mają pojęcia o czym piszą - co to jest ów budżet obywatelski i jakich terenów dotyczy "Czy budżet tych instytucji które chcą zaoszczędzić na swoich kosztach ?" w jaki sposób maruda ŁSM ma zaoszczędzić na swoich kosztach skoro budżet dotyczy tylko terenów MIASTA a nie spółdzielni ? To tak samo jakbyś Ty chciał wyremontować mieszkanie u sąsiada
|
|
niektórzy *
|
|
kto głosuje na chodniki ? Trzeba głosować, aby powstał park, itp., a nie chodnik czy parking :). To rola miasta, państwa, samorządu, a nie obywateli :). ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |