Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd problem |
potrzebuje pomocy ludziska słuchajcie dostałem grzywnę 1200 zł i zamienili mi to na odróbki i troche się nie stawiałem na te odróbki bo miałem dorywcze fuchy i przyszło mi przekaz sądowy i tutaj moje pytanie jak myślicie to jest ostrzeżenie bo jeszce nie miałem żadnego ostreżenia czy bilet wiadomo gidzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd problem |
kuzwa po co odrabiac 1200 2 tyg do gora miesiaca odpoczniesz w czerwonym i po wszystkim
|
|
czego sie boisz ja bym wolal polezec a nie odrabiac
|
|
spodziewałem się takich odpowiedzi ale pytam poważnie ;P nie chce mieć w papierach odsiadki ;P
|
|
Paczki bedziemy słać:-P
|
|
Autor: snake90177 ew papierach nigdzie nic nie bedziesz mial to nie wyrok
|
|
tylko za ulunga posiedzisz zalezy jak stawke przelicza dniowo od 20 zl start do 150
|
|
teraz sie kladz do wakacji w najgorszym wyskoczysz a w najlepszym za 14 dni
|
|
nigdzie nie jadę ;P ale myślę że pierw ostrzeżenie przyszło
|
|
to idz oplac i po zawodach albo sie dogadaj z tymi co odpracowujesz niech ci podpis sklada i nie pracuje sie za pol litra zalatwisz to
|
|
powodzonka nie stresuj sie
|
|
Grzywna to chyba juz musiala byc jako nawiazka, bez pady,oj chyba juz masz nasrane w papierach
|
|
dzięki za odpowiedz :)
|
|
zxcv4 : a jak myślisz co to przyszło ostrzeżenie ?
|
|
jaki kwit dostales do zaplaty ?
|
|
Skierowanie na wczasy do Czerwonego Boru:) Grzywna nie odpracowana, wyrok odwieszony niestety :):)
|
|
w czerwonym borze zle nie jest gady po torbie swojaki
|
|
Miales termni we wczesniejszych powiazdkach, teraz po ptakach, sproboj w sadzie jakies podanie/odwolanie z uzasadnieniem, moze jak szybko zaplacisz to sie wywiniesz
|
|
he,he,he. kiedy wreszcie ludzie w tym mieście, w tym kraju, zmądrzeją. Grzywna zasądzona była za coś. Pewnie za cichy chód po ulicy. Czyli jesteś dobry goguś i jednostka a społeczna. Sprawiałeś przed sądem cwaniaczka wiec dali ci z zamianą, abyś przed karą nie uciekł. Sąd zasądził ci grzywnę nie dla siebie, a dla państwa. Dla państwa, czyli dla nas. A ty nas pytasz jak się wymigać, czyli nas wydymać. Ty nie wydymasz sądu, ty wydymasz społeczeństwo. Mówiąc krótko. Hajs na blat albo do kozy. Podciągniesz się z grypserą. ;-)
|
|
Autor: Vincent mietek uspokoj sie
|
|
Sluchaj tego debila jankes/lomzyk to dobrze wyjdziesz
|
|
Wynajmę pokoje lub cały dom w Łomży dla ekip budowlanych, firm, studentów. Pokoje w pełni wyposażone, TV, 14 miejsc noclegowych. Stawki dzienne - TANIO! telefon: 512474394
|
|
a pukanka jakaś gwarantowana, czy trzeba samemu na ręczniaku jechać?
|
|
Tak jak lomzyk/joker na bilet powrotny do lomzy nazebrze, to bedzie za 5 zl loda robil
|
|
Ha ha już widzę jak niebawem Panowie Niebiescy Ci do domu zapukają i w obrączkach wyprowadzą,a potem zawiozą do AŚ/ZK, a tam... ponętna noc poślubna... :D Dobrze takim baranom! Wszystko jest do czasu i kozaczenie jest do czasu, a potem na forum internetowym pomocy szukać :D
|
|
kozak, to idzie do pudła i kiwa od dzwonka, do dzwonka. Chyba, ze to kozak, od zapinania kozy.
|
|
gamonie nie stresujcie chłopaka chłopaku nic się nie bój jak ci nie przyszło jeszcze ostrzeżenie to ci przyjdzie i dopiero po ostrzeżeniu mogą ci zamienić odróbki na odsiadkę wyluzuj
|
|
Następny gangsta
|
|
nie boj sie czerwony bor nie jest daleko kladz sie i odpoczywaj przynajmniej bedziesz mial wakacje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |