Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okna do domu |
Jak w temacie gdzie dobra cena i jakosc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okna do domu |
Markal Nowogrodzka 157A
|
|
Trzeba się zastanowić czy tanio, czy dobrze wykonane. yyy :))))
|
|
Ostatnio zamawiałam okna w VINDOV z Piątnicy. Cena bardzo dobra i okna o dobrych parametrach.
|
|
Odnośnie Markal z nowogrodzkiej bardzo bym pomyślał.... Vindov z Piątnicy jak najbardziej, kolejny dom obsadzony oknami przez nich i żadnych zastrzeżeń. Z jakością i ceną jak najbardziej wypadają pozytywnie w okolicy.
|
|
Wszystkie okna w Polsce to praktycznie ta sama technologia. Najważniejszy jest w tym wszystkim monter. Jak przyjadą chłopaczki bez doświadczenia na montaż to najlepsze i najdroższe okno będzie nieszczelne, będzie się przekaszać, zawiasy zrywać itd. Bardzo dobrzy monterzy to Plastixal Bożejewo. Okna też nienajdroższe. Vindow z Piątnicy to okna z Sonarolu z Jedwabnego. Ostatnio pewien znajomy znajomego kupił okna na zachodzie Polski bo te nasze firmy to ble........ okazało się że producent Domel i monterzy z Łomży przyjechali a faktura dwa razy taka tylko pod inną marką sprzedawane.
|
|
Wszystkie okna w Polsce to praktycznie ta sama technologia. Najważniejszy jest w tym wszystkim monter. Jak przyjadą chłopaczki bez doświadczenia na montaż to najlepsze i najdroższe okno będzie nieszczelne, będzie się przekaszać, zawiasy zrywać itd. Bardzo dobrzy monterzy to Plastixal Bożejewo. Okna też nienajdroższe. Vindow z Piątnicy to okna z Sonarolu z Jedwabnego. Ostatnio pewien znajomy znajomego kupił okna na zachodzie Polski bo te nasze firmy to ble........ okazało się że producent Domel i monterzy z Łomży przyjechali a faktura dwa razy taka tylko pod inną marką sprzedawane.
|
|
Przy dworcu tam gdzie sklep Hormana.
|
|
Odnośnie okien z Sonarolu które sprzedaje i montuje VINDOV to nie mogę napisać nic innego jak totalny złom. Nie polecam.
|
|
Jeżeli chodzi o okna to polecam Oknoplast z ul. Bema, sam szukałem okien do domu..mają bardzo dobrych montażystów no i dobry produkt..Mam u siebie okna zamontowane 4 lata i jest OK. a i znajomi też ich chwalą.. nowy
|
|
Ten zapis o Bożejewie to chyba ich reklama własna. Ja do ich monterów nie miałam szczęścia. Podpis Armagedon.
|
|
Proste, że Oknoplast. Te \"krakowskie\" okna wszyscy chwalą. Montaż też super. Ja wziąłem z taśmami. Polecam Oknoplast!
|
|
Wiele firm oferuje sprzedaż okien, a czy ktoś mówił jak o nie później dbać? Odpowiedź znajdziesz na: https://sembli.pl/okna-w-rzeszowie-jak-o-nie-dbac-w-codziennosci/
|
|
Zobaczcie też na drzwi na wymiar Poznań ta firma oferuje drzwi i okna wysokiej jakości. Jeśli chcecie wymieniać okna na nowe to oni maja atrakcyjne oferty. Zobaczcie na stronę. Tam oferty, cennik i wszystkie potrzebne informacje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |