Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
neurolog od padaczki |
szukam dobrego neurologa dla dorosłych , proszę o namiary
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: neurolog od padaczki |
Cwalina, numeru nie znam.
|
|
a ja mam pytanko.. czy do dermatologa dla dziecka potrzebne jest skierowanie od rodzinnego?
|
|
Lepiej poszukaj epileptologa, który zajmuje się tylko padaczką ale podobno mało takich lekarzy jest w Polsce. Szukaj raczej w Warszawie, w Podlaskim może z jednego byś znalazła. Słyszałem często i gęsto że Neurolog nie potrafi zdiagnozować padaczki i interpretować badań związanych z padaczką. Więc życzę powodzenia w szukaniu dobrego neurologa co na tym się zna.
|
|
Do deratologa nie potrzeba skierowania
|
|
W Łomży nie polecam nikogo niestety...;/ Moja dorosła Córka jeździ do B-ku: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "KENDRON" - Poradnia neurologiczna z pracownią EMG Marjańskiego 3/201Białystok(85) 745-55-22. Nazwisko: dr Skrzypiec lub jeżeli finanse pozwalają i tu najbardziej polecam dr-a Boćkowskiego. Super lekarz.. Przyjmuje w Spółdzielni Lekarskiej , koszt ok. 100zł: Poradnia neurologiczna - Zakład Opieki Zdrowotnej Nr 3 Białówny 9/1, 15-437, tel.: (085) 7421168, fax: (085) 7423308 Jest adiunktem w DSK, ale leczy też dorosłych i polecam osobiście:) Powodzonka:)
|
|
DZIĘKUJĘ
|
|
Boćkowski jest świetny!
|
|
KAT76 masz doświadczenia z tym lekarzem - Boćkowski . Proszę napisz coś więcej , jestem na początku tej drogi i mam mętlik w głowie. Chętnie bym popisała na maila z Toba , jeśli pozwolisz. Pozdrawiam
|
|
podaj maila.
|
|
maria696@wp.pl
|