Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dr Pierczyński - prywatnie |
Czy laryngolog dr Pierczyński przyjmuje prywatnie? Jeśli ktoś ma namiar to proszę o numer telefonu i adres gabinetu. ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dr Pierczyński - prywatnie |
dr Pierczyński przyjmuje czasami w eskulapie przewaznie w srody lub czwartki trzeba dzwonic na rejstracje ok godz 12 i wiedza e juz czy tego dnia bedzie przyjmował,swojegop numer lekarz nie udostepnia
|
|
Właśnie przed chwila dzwoniłam do Eskulapu. Dr Pierczyński w ogóle tam nie przyjmuje. ...........................................
|
|
mi tez tak kilka razy odpowiadano ale doszło do wizyty dokładnie 2 tygodnie temu dlatego ze dr pierczynski już nieoficjalnie tam przyjmuje i w rejestracji nie maja nigdy pewności czy będzie danego dnia
|
|
a najlepiej proponuje poswiecic godz i przejsc sie na oddział laryngologiczny na 7 pietrze szpitala gdzie codziennie przebywa dr Pierczynski i albo przyjmie tam albo powie kiedy moze przyjac w eskulapie ja byłem u niego na oddziale w poniedziałek dokładnie.:)
|
|
Marcello123 dziękuję za informacje :) ...........................................
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |