Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Media w Łomży |
Gratuluję łomżyńskim portalom, piszecie o tak ważkich sprawach jak konkursy wiedzy biblijnej, filmiki na YouTube czy drobne kolizje, a jak coś naprawdę fajnego się dzieje to cisza. Przykład? proszę bardzo, ostatnio w PWSIiP odbyła się konferencja z udziałem ludzi z całego świata.... Meksyk, USA, Anglia, RPA, Kanada...... Ponad 500 osób wzięło udział... I co? I nic, nawet głupiej wzmianki, brawo..... poniżej link do zdjęcia z konferencji https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10245465_432769043525200_7086427920481315091_n.jpg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Media w Łomży |
tyle sie zjechalo z calego swiata to i gryczana musiala nie byc do dogotowana Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
bo to Łomża właśnie :-)
|
|
C.O ?
|
|
Skąd redakcja miała wiedzieć o "takim ważnym wydarzeniu" jak organizator zawalił z jej powiadomieniem.
|
|
Tak to jest nie wiedzieć a pisać.... Po pierwsze, redakcje były informowane z co najmniej dwóch źródeł. Po drugie, rolą dziennikarza jest też wyszukiwanie informacji, a nie tylko siedzenie z założonymi rękoma czekając, aż ktoś mu podsunie coś pod nos. Sprawcy wypadków chyba nie piszą maili do redakcji, co???
|
|
Bo najważniejsze konferencje som tu !
|
|
I dobrze że nie pisali bo zaraz wszystkie blm-y by się zjechały i zara by był nowy korek.
|
|
A masz na to jakiś kwit, czy tylko rzucasz bezpodstawne oskarżenia?
|
|
Jak bym nie miał, to bym nie pisał.....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |