Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leszcze na muszli ?? |
Doszły mnie słuchy, że w niedziele na muszli ma być jakiś festyn, a główną gwiazdą ma być zespół Leszcze, wiecie coś na ten temat ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leszcze na muszli ?? |
a to rzeczywiście gwiazdy...
|
|
Gdy zagrają wam Leszcze, będziecie prosić o jeszcze..:)) ------------------------------------ Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą uśmiechaj się błogo jeśli chcesz wyjść za mąż młodo....
|
|
Miejmy nadzieję, że nowe władze wspomogą różne imprezy. Teraz ich rewelacje to aż wstyd ludzi
|
|
znowu k'leszcze ;-) ? ehhh trzeba sie jakoś uchronić przed nimi
|
|
ja tam pojawie sie na tym leszczach, ale napewno nie kupie tam zadnego piwa, sponsorem imprezy jest marka zubr, wole isc do sklepu na Łomże:)
|
|
Hercu'Leszcze...? ))
|
|
widzieliscie plakaty? wg mnie to prowokacja: znaczek radio białystok i duzymi literami: "AKCJA ŁOMŻA LESZCZE" a reszta malymi literami..
|
|
Kto będzie patrzył na LESZCZE to będzie prosił o jeszcze???? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
... piwa pis998
|
|
...śledzie...pretorianie<lol2>...wieśniaki... :| Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
bedzie piwko Żubr (fuj) , kapela żeglarska "The Pioruners" (lipa), wystepy breakdance dziewczyn i chlopakow marka Kisiela z MDKu (nice:) , i jeszcze costam. Oczywiście Leszcze na finał. Wwięcej info na: www.radio.bialystok.pl .
|
|
Zespół "Leszcze " był i mimo że (moim zdaniem) zbyt długo się przygotowywał do występu , to jednak porwał publikę swoim show. Na koniec odbył się pokaz laserów i ...po imprezce. Dodam jeszcze,że i młodzież i starsi uczestnicy bawili się równie dobrze. Pozdrowionka:) PS." Patriotycznie" żubra nie piłam ,ale to pewnie dla tego ,że nie przepadam za tym trunkiem. G a z e l a ![]()
|
|
Hehe pod sceną z kumplami odwalilismy niezłe fazy starsza część publiki nie umie sie bawić... Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Więc zabawą nazywasz zrobienie z siebie fazowicza ??. Żałość ogarnia. ![]() ________ Malachit
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |