piątek, 27 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Badania dla kierowców

Gdzie w Łomży można zrobić badania lekarskie i psychologiczne dla kierowców ,dokładnie na jakiej ulicy i jak cena??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Badania dla kierowców

Eskulap chyba..

Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)

Psychologiczna to na Pułkowej chyba 12 zł. Inne bona na fabrycznej lub Eskulap. ( a co żle się czujesz za kółkiem? )

haha 12 złotych :):)

---------------------------------------------

W przychodni na Sikorskiego. 100zl takie badania kosztuja

To tam nie idz idz na Pułkową 4

http://www.psychotesty-lomza.pl/ tu możecie zapytać.

Remedium za 100

Szkoda tylko , że te badania to tylko taki biznes dla Leka**y, własciwie to chyba miały być kiedys badania, ale leka**e tą stówkę chcą jak najszybciej i nie obchodzi ich za bardzo stan zdrowia przyszlego kierowcy. Przeczytasz 2 literki staniesz na jednej nodze 100zł i dziękuje. A pozniej pajace jezdza przyklejeni do szyby , mrugają oczami, kiepsko widzą, orientacja przez to zła.Już nie będą mowil o zatajaniu prawdy, że ma się padaczkę i inne tego typu zagrażające w ruchu drogowym.) Jakoś wierzyć mi się też nie chcę, że tyle przypadków to tylko przypadki... gdzie kierujący nagle zjeżdzają na przeciwlegly pas ruchu bez 'przyczyny'. Jestem niemal pewny, że gdyby rząd się za to odpowiednio zabrał, zamiast za stawianie kolejnych radarów dla 'bezpieczenstwa' to 50% kierujących pojazdami mechanicznymi straciłoby uprawnienia.

na wyzsze kategorie sa badania dokladne, na nizsze to smiech na sali :)

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org