Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JYSK |
Czy ktoś był na otwarciu JYSK w Łomży ,i co tam ciekawego było,były jakieś promocje,i ogólnie co tam jest i jakie ceny ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JYSK |
za darmo rozdawali posciel kazdy bral ile chcial
|
|
Ale czy to było tylko na otwarciu,i czy ta pościel wogóle nadaje się do użytku?
|
|
ta na otwarciu baba mi do domu przyniosla to powiedzialem ze bedzie czym podloge wycierac w kuchni
|
|
dobre,czyli ta pościel do niczego sie nie nadawała?A co więcej było ciekawego i jak tam ceny są?
|
|
darmowo to i ocet słodki..
|
|
Proste nic nie ma za darmo,tylko tak pytam?
|
|
wiesz jak to kobiety po sklepach chodza to szukaja co darme a tu nawet w leb za darmo nie bija ja to swojo opierdolilem zeby mi dziadostwa nie znosila
|
|
Taka prawda w łeb tez nie ma za darmo,tylko trzeba na to zasłużyć ,ale a propo swojej kobiety,to bys mógł byc bardziej wyrozumiały i miły i zrozumiał ją ,przeciez to tylko KOBIETA,ale bez niej ciężko by było zyć ...
|
|
najgorzej jak z szperaka wruci to musze wyjsc z domu bo ***** nie wyrabiam z piec worow przyciagnie a potem polowa na smieci idzie tak szanuje moje pieniadze a ja w cudzych gaciach laze ,ale ja sie kiedy za to wezme
|
|
Tak bywa rozumiem równiez ciebie,ale sa niektóre takie kobiety,co zobaczą przypóścmy za przysłowiową złotówkę,to biora ile dadza rady nieśc ,nawet pare worków,a to i tak idzie na szmeclc.Porostu trzeba z kobieta o tym porozmawiac i dojśc do porozumienia między sobą .
|
|
iwus jestes taka tępa czy taka głupia, lomzyk w maliny cie wpuszcza a ty jak pelikan wszystko łykasz!!! az sie wierzyc nie chce ze takie pustaki zyja na tym swiecie
|
|
karetką też darmowe przejazdy serwowali ;)
|
|
Autor: ewcik2612 co ty mozesz wiedziec o zyciu
|
|
Niby promocje i rabaty...
|
|
a co myslales ze darmo daja
|
|
a jak promocje ? niezłe są ? Od tylu miesięcy znowu szczęsliwa mama ;)
|
|
grube prawie zadarmo
|
|
tandeta i szmelc, byłem wczoraj i dziś i nic specjalnego, kupiłem tylko 2 stronny zegar.
|
|
jysk srysk, sklep dla rodzin elit politycznych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |