Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NAJTANSZE OPONY....... |
Gdzie w Łomży najtaniej kupię nowe opony letnie z góry dzięki.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NAJTANSZE OPONY....... |
Podjedź za Statoil do wulkanizacji, pytaj o Mariusza, ma bardzo dobre ceny
|
|
U mnie:)
|
|
Jaki rozmiar potrzebujesz tych opon??? my klientów rozpieszczamy bo najniżźsze ceny mamy pozdrawiam
|
|
A poza Statoilem?
|
|
|
17 potrzebuje
|
|
ja potrzebuje 16-205 ale w dobrym stanie używane bo planuje sprzedać auto sport to zdrowie
|
|
Ja ostatnio przeglądałem sobie na skąpcu: http://www.skapiec.pl/cat/2100-opony-osobowe.html - znajduje się tam oferta praktycznie wszystkich sklepów internetowych w tym zakresie i o wiele łatwiej będzie się Wam zdecydować na tę najlepszą dla siebie ;) Moim zdaniem warto jest zainwestować w opony dobrej marki tak aby mieć pewność, że posłużą nam przez wiele lat. Ja jestem zadowolony z opon Dębicy.
|
|
A co to za interes kupić na necie do każdej opony dolicz po dychu za przesyłkę plus 12-15 zyli za przekładkę i wyważenie, raptem oszczędzasz 5 złotych na oponie a potem bujasz się jak się coś stanie, gra nie warta świeczki
|
|
Jeśli interesują kogoś opony bieżnikowane firmy PROFIL to posiadam takowe z montażem w cenie 16"-155 15"-135 14"-135 25 km od łomży. Kontakt pod nr tel. 501193220 lub e-mail.
|
|
jak z trwałością oraz bezpieczeństwem w stosunku do oryginalnego produktu tych nalewek ??
|
|
Proszę odwiedzić stronę producenta, lub zadzwonic do niego. http://www.profil-zro.com.pl/index.php
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |