Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poprawienie humoru na weekend |
....mąż powiedział, że nocował u przyjaciela. Zadzwoniłam do pięciu najlepszych przyjaciół. U dwóch nocował, u trzech jeszcze śpi... Wasze propozycje.......?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poprawienie humoru na weekend |
hahahahahahahah a może śpią razem :)
|
|
haha taka przyjazn ;)
|
|
DOOOBRE NAPRAWDE
|
|
A maz obdzwonil 10 kolezanek zony..zadna o niczym nie wiedziala.
|
|
Wchodzi facet do ortopedy i mówi:Panie doktorze mam problem. Doktor:Tak słucham?Od kilku dni mam taki sam sen.Doktor:To znaczy? Leżę sobie na łóżku, gdy nagle do mojej sypialni wchodzi 5 seksownych i napalonych kobiet, podchodzą do mnie i zaczynają mnie rozbierać.I co dalej? Zapytał doktor.Wtedy ja wstaję i wyrzucam je za drzwi.Doktor zdziwiony pyta no ale w czym ja mogę panu pomóc? Połam mi pan ręce.
|
|
A wiecie dlaczego kobiety nie chcą wychodzić za mąż? Bo dla 20 deko kiełbasy nie opłaca się brać całej świni do domu:)
|
|
To juz skoro wszyscy takimi sucharami rzucaja to i ja nie bede gorsza :D Idzie malzenstwo ulica, nagle zona krzyczy: Mezu, spojrz jakie piekne majteczki na wystawie, prosze kup mi je. Na co maz: Na taki duzy kombajn nie warto takich majteczek kupowac. Wieczorem leza w lozku, maz chwyta zone za tylek i szepcze do ucha: Kochanie moze sie zabawimy? Na co zona odpowiada: Na taki maly kłosik nie warto kombajna odpalac.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |