środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CB

Co w łomzy tak na CB cicho, żeby nie 19 to by wymarło

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CB

ja myślę że mineły czasy CB nastała era internetu i wszyscy się porozumiewają przez komunikatory ale pamiętam te czasy i mam jeszcze radio mam Alana a także Onwę .Alan z wstręgami oczywiście pogadał bym jeszcze z kimś na radiu ale jak włączę to też cicho tylko 19

Bo CB to teraz praktycznie tylko w mobilach, niestety.

Gdzie te czasy, gdzie trzeba było szukać wolnego kanału… Każdy siał każdemu… Ech. :)

BIN LADEN NA I HENIEK NA 19 RZADZI HEHE

ZE starej gwrdi cb radiowcow to tylko "MUSTANG"i "VOODO" sie zostal w lomzy ale przewaznie na nadsluchu sa. zadko sie odzywaja.

Tak jest koledzy....CB radio to jest to! W tej chwili jak tak sie jeździ to trzeba przyznać że coraz więcej mobili ma na dachu baty. Zatem myslę, że łączność CB powoli nam wraca. Oczywiście ona zawsze była jest i będzie wśród najzagożalszych maniaków ale teraz widać pewne ożywienie w tym temacie. Co prawda pozostałe kanały oprócz drogowego raczej milczą (no chyba że BinLaden krzyknie "daj na dwa pięć :) ) ale i tak myślę że nie jest tak źle. Zawsze można sobie miło pogadać z tym że chamskie wybryki też się zdarzają. Ostatnio też jakiś koleś bluzgał na drogowym no ale co zrobić - na debili rady nie ma.
Kończę stałym powiedzonkiem - szerokości i do usłyszenia w eterze. Bajo!

Jadąc na dłuższej trasie możesz coś więcej usłyszeć i pogadać????

waldek 27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

pogadac zawsze można, i usłyszeć o misiakach terz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org