Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje pod Stokrotką??? |
Karetka , Straż , Policja wszyscy opuścili Stokrotkę i Galerię parking pusty co się dzieje ??? wie ktoś co się wydażyło. BUNKIER
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje pod Stokrotką??? |
w stokrotce jest podłożona bomba, nie potwierdzili tego jeszcze funkcjonariusze ale jest takie podejżenie.
|
|
nie zdziwiłbym się jakby to był głupi żart jakiegoś debila
|
|
Hmm z pewnych informacji wiem, ze to sie dzieje w calej Polsce... wszedzie tam gdzie jest Rossmann. W calym kraju pod kazdym Rossmannem podlozona jest bomba... prawdopodobnie... _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
O kurcze ale jaja niektórzy sobie robią. Wsadzić takich debili do więzienia i tyle. Za taką akcję niech buli ze swojej kieszeni i do więzienia za takie głupie żarty. BUNKIER
|
|
"Hmm z pewnych informacji wiem, ze to sie dzieje w calej Polsce... wszedzie tam gdzie jest Rossmann. W calym kraju pod kazdym Rossmannem podlozona jest bomba... prawdopodobnie..." LOL
|
|
Wszystkie sklepy Rossmann zostały zamknięte, prawdopodobnie może być bomba, wiadomość pewna na 100%.
|
|
Na Długiej ewakuacja od 16 - tej. Żart, czy nie, sprawdzić trzeba. A pies (canis familiaris) tylko jeden, to trochę potrwa. Komuś się Rossman nie podoba? Pewnie konkurencji.
|
|
W stokrotce bombe faktycznie znalezli. Policja pogonila wszystkich z plotkow na dwupasmowce za ulice.
|
|
Słucham właśnie wiadomości Polskiego Radia Białystok i tak ważnej wiadomości dla mieszkańców miasta do tej pory nie usłyszałem. Brawo p. red. Kłosiński.
|
|
ćwiczenia też odpadają bo by ogłosili w radiu :-(
|
|
pewnie chodzi komuś o konkurencję, albo głupi żart ludzi ktorzy zamiast isc do roboty nudza sie bawiac w podkladajanie bomb, moze chca slawy przez takie cos? =/ glupie zabawy....
|
|
To jest walka z hiper i supermarketami, sklepikarze przechodzą od słów do czynów hehe
|
|
Przed chwilą cały personel Stokrotki wszedł z powrotem do budynku. Fałszywy alarm. Pozdrawiam
|
|
sila plotki jest wielka wiec wkoncu jak, masowa akcja czy nie? byla bomba czy nie?
|
|
Nie było żadnej bomby. Pozdrawiam
|
|
To proste jak klębek drutu, wczoraj tj.15 w święto Stokrotka pracowała to dzisiaj musieli mieć pare godzin wolnego??? waldek 27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
ee tam zgniłe pomidory weszły w reakcję z zepsutą cebulą i wszytko wujeb*** takim smrodem, że moherowe berety padały na twarz. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
"Słucham właśnie wiadomości Polskiego Radia Białystok i tak ważnej wiadomości dla mieszkańców miasta do tej pory nie usłyszałem...." jakby w radiu i telewizji takie debilizmy opowiadali toby codziennie po kilka conajmniej bomb "było podkładanych". gruntr to sława medjalna!!!! ______________________________________- ... & vice versa!
|
|
Medjalna? Zapewne... Pozdrawiam
|
|
Hej, felix - zejdz z red. Klosinskiego. Czasami zamiast szukac taniej sensacji - lepiej jest sprawdzic co sie dzieje.
|
|
To nie wiem po co nagle wyskoczyl policjant i zaczal przeganiac wszystkich za ulice... Moze cos znalezli ale nie wiedzieli co to jest :D
|
|
znalazł 5 złote w bilonie i nie chciał żeby mu ktos je zabrał MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |