Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zabieg chirurgiczny |
Mam pytanko ! mam umówiony drobny zabieg w poradni na dany dzien . ale musze pilnie wjechać . Co zrobić , jak przelożć , aby nie przepadł . ? Czekałem trzy miechy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zabieg chirurgiczny |
Trzeba jechać, nie ma wyjscia
|
|
zapytaj w aptece a jak w poradni zdrowia psychicznego, to poczekają ,
|
|
To proste zadzwoń do tej poradni i poproś o zmianę terminu. Na forum Ci nikt nie doradzi. Każda poradnia ma inne możliwości.
|
|
Nie wiem cz mam się udać do rejestracji , cz do gabinetu . Tak czy tak potrzebn dzien wolny . Może wystarczy zadzwonić ?
|
|
Ale masz dylemat!! Dzwonisz do rejestracji i przedstawiasz sytuację. Jak wyżej ktoś słusznie napisał tu nikt Ci nie doradzi a tym bardziej nie załatwi tego za Ciebie.
|
|
Nie mam dylematu , ale ktoś może miał podobny przypadek i doradzi po prostu w dwoch słowach. Tylko tyle .
|
|
Zawsze rozmawiaj z głową a nie z nogami.
|
|
To może ja pójdę na twój zabieg, a ty na mój, za 2 miesiące. Mam odstające uszy, a ty ???
|
|
w dwoch slowach zajdz najpierw do psychiatry a nie opisales czy stolec byl rano Andrzej W.
|
|
Trzeba udać się tam, gdzie był umawiany pierwszy termin. Ja zapisywałam się kilka lat temu w sekretariacie i tam też zmieniałam termin ,ale może coś się zmieniło.
|
|
A nie doczytałam, że chodzi o poradnię... To nie sekretariat :) Tak czy tak, tam, gdzie umówili na pierwszy termin tam umówią i na drugi
|
|
jak drobny zabieg, to idź prywatnie
|
|
ach Boże Boże.. Ludzie czy już serio tak bardzo nie potraficie sobie radzić w życiu, że o takie pierdoły pytacie na forum?? Zadzwoń lub idź i się dowiesz zamiast ślęczec przed komputerem, może czekając, że sie samo zalatwi. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Im szybciej zadzwonisz lub pójdziesz, tym szybciej będzie ustalony drugi termin. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
To nie jest brak zaradności - tylko odwrotnie . Może ktoś pracuje - nie chce brać urlopu , lub jest poza miejscem zamieszkania itp.itp. a zaradnością jest napisanie postu w parę sekund i pozostaje tylko czekać a nuż ktoś mądry odpowie i pomoże , doradzi bo sam to przechodził lub po prostu poda nr, tel do przychodni chirurgicznej . Dzieki !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |