Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolka plastyczne |
Czy w lomzy istnieja jakies kolka plastycze dla dzieci?? Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolka plastyczne |
Plastelinę to wiem, że można kupić, nawet i cztery kółka widziałem , dzieci też nie brakuje, więc w czym problem ?
|
|
kółko plastyczne jest w Regionalnym Ośrodku Kultury na Małachowskiego w poniedziałki o 17.00 prawdopodobnie
|
|
ZS ja pytalam powaznie a jakos nie widze zebys mial cos normalnego do powiedzenia a wiec..... dzieki ruda Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuś , nie denerwuj się , złość piękności szkodzi, to tak z rama, na rozładowanie sytuacji i poprawienie humorku, pozdro
|
|
dzis to chyba nic mi humorku nie poprawi...PMS mnie dopadlo chyba Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Pracownia plastyczna na Dmowskiego.
|
|
Ta na Dmowskiego to naprawdę dobra i profesjonalna pracownia. Sama chodziłam tam za dzieciaka, a potem dostałam się do Plastyka, więc polecam, :) ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
dzieki wielkie:) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Zagadka plastyczna : Jak się zmiesza gówno z gliną to co wyjdzie???
|
|
Jakbyście potrzebowali jakichś akcesoriów plastycznych to a nuż się może Wam przyda ten sklep plastyczny: Indygo24
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |