niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Reklama Inter-Carsu.

Jeszcze nie słyszałem, by hurtownia motoryzacyjna Inter-Cars się reklamowała, a tu nagle słyszę w radiu ich reklamę. Czyżby aż taki kryzys był? Co myślicie o ich cenach i jakie macie zdanie na temat reklamy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Reklama Inter-Carsu.

kazdy sie reklamuje w tych czasach

konsul2 vel zdzisiu d. zapytaj sie swej zony bo tam pracuje/pracowala a najlepiej lub u źródła !!

To się akurat zgadza, że każdy się reklamuje, ale czy nie czas, by zmienili ceny na choćby podobne jak w innych sklepach? Czy myślą, że reklama im to zrekompensuje? W sumie konkurencji na Łomży jest niemało i powstają nowe filie i sklepy.

droooogo tam

Takie czasy ... monopol się skończył . Powstaje wiele nowych firm bardziej konkurencyjnych . Ale to dla nasz konsumentów
w dobrze!!!

Ceny maja fajne ale dla warsztatów a nie kogos z ulicy kto wezmie raz na rok to raz dwa maja wszystko a to sie liczy a trzecie jak widac idzie im calkiem nie zle ;)

Się dorobili jak cały naród ...

Kawka, źródełko to ja znam, lecz jeśli u nich część kosztuje 100 złotych, a w dowolnym sklepie w Łomży ta sama część i tej samej firmy kosztuje 15-20 złotych taniej, to po co taka reklama? Chciałem tylko poznać opinie na temat tej hurtowni, bo resztę znam. W reklamie jest, że każdy kierowca zna tą hurtownię, więc chciałbym poznać opinię forumowiczów.

więcej kosztuje? ale jak mają duży wybór i można w jednym miejscu wszystko zamówić przez tel. i przywiozą. To szkoda czasu dla paru dyszek jeździć po mieście i czas marnować.

Mamy wolny rynek nikt nikogo nie zmusza aby kupował gdzie drogo. Autor tego tematu się pogubił, a opinię jak dup*ę każdy ma swoją.

Reklama dźwignią handlu

Intercars to banda ździerców...Kilka dni temu pytałem o palniki xenonowe do BMW to sobie policzyli po 400 złotych za sztukę (bo niby OSRAM), na ks. Anny podobne Phillipsa dostałem po 180zł/sztuka a i były też chińskie zamienniki po 35zł/sztuka... Kiedyś też pytałem o wiele części typu amortyzatory, łączniki stabilizatora, wszystko 2x droższe niż wszędzie indziej. NIE POLECAM.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org