Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Reklama Inter-Carsu. |
Jeszcze nie słyszałem, by hurtownia motoryzacyjna Inter-Cars się reklamowała, a tu nagle słyszę w radiu ich reklamę. Czyżby aż taki kryzys był? Co myślicie o ich cenach i jakie macie zdanie na temat reklamy? ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Reklama Inter-Carsu. |
kazdy sie reklamuje w tych czasach
|
|
konsul2 vel zdzisiu d. zapytaj sie swej zony bo tam pracuje/pracowala a najlepiej lub u źródła !!
|
|
To się akurat zgadza, że każdy się reklamuje, ale czy nie czas, by zmienili ceny na choćby podobne jak w innych sklepach? Czy myślą, że reklama im to zrekompensuje? W sumie konkurencji na Łomży jest niemało i powstają nowe filie i sklepy. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
droooogo tam
|
|
Takie czasy ... monopol się skończył . Powstaje wiele nowych firm bardziej konkurencyjnych . Ale to dla nasz konsumentów w dobrze!!!
|
|
Ceny maja fajne ale dla warsztatów a nie kogos z ulicy kto wezmie raz na rok to raz dwa maja wszystko a to sie liczy a trzecie jak widac idzie im calkiem nie zle ;)
|
|
Się dorobili jak cały naród ...
|
|
Kawka, źródełko to ja znam, lecz jeśli u nich część kosztuje 100 złotych, a w dowolnym sklepie w Łomży ta sama część i tej samej firmy kosztuje 15-20 złotych taniej, to po co taka reklama? Chciałem tylko poznać opinie na temat tej hurtowni, bo resztę znam. W reklamie jest, że każdy kierowca zna tą hurtownię, więc chciałbym poznać opinię forumowiczów. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
więcej kosztuje? ale jak mają duży wybór i można w jednym miejscu wszystko zamówić przez tel. i przywiozą. To szkoda czasu dla paru dyszek jeździć po mieście i czas marnować.
|
|
Mamy wolny rynek nikt nikogo nie zmusza aby kupował gdzie drogo. Autor tego tematu się pogubił, a opinię jak dup*ę każdy ma swoją.
|
|
Reklama dźwignią handlu
|
|
Intercars to banda ździerców...Kilka dni temu pytałem o palniki xenonowe do BMW to sobie policzyli po 400 złotych za sztukę (bo niby OSRAM), na ks. Anny podobne Phillipsa dostałem po 180zł/sztuka a i były też chińskie zamienniki po 35zł/sztuka... Kiedyś też pytałem o wiele części typu amortyzatory, łączniki stabilizatora, wszystko 2x droższe niż wszędzie indziej. NIE POLECAM.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |