środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gry na ps3

Teraz są w sklepach wyprzedaże gier i nie tylko, ale taką samą grę na Allegro można i tak dostać za pół ceny. Czy ona jest identyczna jak w sklepie? Pytam bo nie chce się wierzyć że np gra gta5 w sklepie 200 zł a na Allegro nie całe 100zł. Skąd taka różnica..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gry na ps3

Kup to się przekonasz.

Na allegro już grana, mordy poobijane, samochody potłuczone , podrapane i zachlapane błotem a klient włamywacz pół wytrychów pogubił.

kupował ktoś?

zwróć uwagę na to czy nie są to wersje elektroniczne gier tzn przesyłają Ci pliki do pobrania na PS3... ja mam do sprzedania Spiderman, Motorstorm, Herosi playstation move ;)

Mam dużo pudełek do sprzedania wersje na płytach po okazyjnych cenach

u mnie sytuacja uległa zmianie, ale ceny też okazyjne: need for speed undercover (35zł) angry birds star wars (50zł) mistrzostwa nocnych zawodników(25zł) motorstorm apokalipsa (40zł) motorstorm (30zł) do niewielkiej negocjacji

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org