Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
problem z odtwarzaczem mp3 |
Witam, Mam problem z odtwarzaczem mp3 Creative MuVo 512 TX i chciałybm siedowiedizeć czy jest jakis serwis w Łomży , Białymstoku lub w Ostrołece abym mógł go oddac do naprawy. Sprawa sie komplikuje bo odtwarzacz dostałem z Anglii i nie uznają mi gwarancji...Prosze o pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: problem z odtwarzaczem mp3 |
czy naprawde nikt nie może mi pomóc ??a może nikt nie chce....
|
|
Ja bym pomógł, ale nie wiem, a sam mam problem z przełącznikiem :) Przy okazji: spotkał sie ktoś z problemem przybrudzenia ekranu wyświetlacza w aparacie cyfrowym/kamerze? Mam jakiś kurz miedzy warstwami i nie umiem go wykurzyć :P
|
|
co się z nim dzieje
|
|
Wombat : wczoraj wieczorem zaczął mi szwankować najpierw pojawił sie po właczeniu napis : no music - a mp3 były prawidłowo wgrane wiec pomyslałem ze wystarczy go sformatować niestety to nie pomogło ... Wgrałem następnie firmware ze strony producenta - (napewno do tego modelu) i od tamej pory USB go nie wykrywa ani po wyjeciu sie nie włącza... byc może jest to wina pamięci ...
|
|
Witam. Widziałem niedawno w telewizorni reportaż na ten temat. Skontaktuj się z serwisem firmy Creative w Warszawie. Muszą Ci go naprawić. Pozdrawiam
|
|
No ja też bym zadzwonił do serwisu Creativa
|
|
Tylko nie mów Officzek ze dostałes go z British School :)))
|
|
hahaha :) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |