niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poszukuje A 6 c5

w ktorym komisie w łomży znajde .Biegac po wszystkic mi sie nie chce

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poszukuje A 6 c5

Ot i wygodny

a czego konkretnie szukasz?rocznik,rodzaj paliwa,silnik,rodzaj nadwozia,bo sama mam pięknego sedanka 2001,1.9 tdi,ale nie sprzedaję...

http://tablica.pl/oferta/audi-a6-2-4-niemiec-CID5-ID4JENN.html#d7c8e7df9d

autko mojego kumpla świeżo sprowadzone tyle że w białym

a6 to złom, jak nie chcesz wyrwać sobie wszystkch wlosow po zakupie, to kup coś innego.Ten samochod zrujnuje ci życie i portfel.Nie znajdziesz nie kręconej a6, te szroty są mocno wyeksplotowane w niemczech i robione z ćwiartek.

rocznik 2000-2001 tdi odpada i benzyna 2,4 lub 2,8 - sedan nie kombi combi juz mam ..

ELop-czasy cwiatrek sie dawno skończyły...Co do krecenia to oczywiste tylko w polsce sa auta do 200 tys km(z wiekszym przebiegiem sie nie sprzeda ) w zeczywistosci maja po 400 tys w gore... a dissel to i po 600 w gore.....
Zwykły przecietyny człowiek nie kupowal w tamtych czasch takiego auta...Firmy banki kierowca takim autem woził dupe prezesom ....
wiec wszelkie bajki o niemcu 1939 rok jako własciciel to w buty wsadzic

Banki,prezesi?! hehehe dobre :D W 2000 roku mieliśmy taka Audi ;)

hehe ja rolnikiem nie jestem ,kasy jak lodu nie mam(wnioskuje po niku) ....Jak cie było stać to czemu nie ....Zazwyczaj w krajach UE. auta takie kupowały firmy co nie znaczy ze prywatne osoby tego nie robiły np.farmer mający 200 szt bydła mlecznego fundnął sobie na kredyt ....

Kredyt nie kredyt,spłacać trzeba :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org