Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poszukuje A 6 c5 |
w ktorym komisie w łomży znajde .Biegac po wszystkic mi sie nie chce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poszukuje A 6 c5 |
Ot i wygodny
|
|
a czego konkretnie szukasz?rocznik,rodzaj paliwa,silnik,rodzaj nadwozia,bo sama mam pięknego sedanka 2001,1.9 tdi,ale nie sprzedaję...
|
|
http://tablica.pl/oferta/audi-a6-2-4-niemiec-CID5-ID4JENN.html#d7c8e7df9d autko mojego kumpla świeżo sprowadzone tyle że w białym
|
|
a6 to złom, jak nie chcesz wyrwać sobie wszystkch wlosow po zakupie, to kup coś innego.Ten samochod zrujnuje ci życie i portfel.Nie znajdziesz nie kręconej a6, te szroty są mocno wyeksplotowane w niemczech i robione z ćwiartek.
|
|
rocznik 2000-2001 tdi odpada i benzyna 2,4 lub 2,8 - sedan nie kombi combi juz mam ..
|
|
ELop-czasy cwiatrek sie dawno skończyły...Co do krecenia to oczywiste tylko w polsce sa auta do 200 tys km(z wiekszym przebiegiem sie nie sprzeda ) w zeczywistosci maja po 400 tys w gore... a dissel to i po 600 w gore..... Zwykły przecietyny człowiek nie kupowal w tamtych czasch takiego auta...Firmy banki kierowca takim autem woził dupe prezesom .... wiec wszelkie bajki o niemcu 1939 rok jako własciciel to w buty wsadzic
|
|
Banki,prezesi?! hehehe dobre :D W 2000 roku mieliśmy taka Audi ;)
|
|
hehe ja rolnikiem nie jestem ,kasy jak lodu nie mam(wnioskuje po niku) ....Jak cie było stać to czemu nie ....Zazwyczaj w krajach UE. auta takie kupowały firmy co nie znaczy ze prywatne osoby tego nie robiły np.farmer mający 200 szt bydła mlecznego fundnął sobie na kredyt ....
|
|
Kredyt nie kredyt,spłacać trzeba :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |