Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PILNE!!!! |
Witam,bardzo prosze o opinie osób pracujących w NOM?? czy sa wypłacalni itp. Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PILNE!!!! |
a co to NOM japan
|
|
jak już chcesz zostać telemarketerem to idź lepiej do GW Consulting pieniądze są zawsze na czas SZALONA :P
|
|
NOM to naciagacze telekomunikacyjni jesli nie chcesz by cie ludzie po ulicy ganiali to nie zatrudniaj sie tam
|
|
W NOM płaca albo i nie zależy... Nigdy na czas... Koleżanka pracowała i pieniędzy nie dostała. Gdy to usłyszałam odeszłam z NOM po 2 tygodniach SZALONA :P
|
|
Pracowalam w callcenter orange i jak dzwonilam do ludzi majacych telefon wlasnie w nom to niektorzy wrecz plakali zeby im pomoc zmienic abonament. Wiec jak wolisz..
|
|
sylpat czyli kiedy wypłata? Mam 5 letnie doswiadczenie na sluchawkach. Placone od umowy kazdej,bez stawki godzinowej podobno.
|
|
Tak jak napisałam wcześniej koleżanka wypłaty w ogóle nie dostała... Mi za te 2 tygodnie też nic nie zapłacili... W GW Consulting masz stawkę godzinową od 8zł do 12zł za godzinę. Masz też płatne od umowy dodatkowo. NOM nie polecam SZALONA :P
|
|
A moze ktos aktualnie w nom pracuje?
|
|
Słoneczko ja tam byłam na rozmowie .Róznie mówili , ze 15 zł od umowy , albo 20 - jak klient podpisze. Nie wiem , rezygnowałam .Mója koleżanka w orange pracuje na sienkiewicza i tam , że jest ok, tylko że ciężko sie dostać .
|
|
Dziekuje. Na Sienkiewicza nie ciezko wcale. A ten Nom to nie wiem,chyba nieciekawie .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |