Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypadek Kolno |
Witam Zna ktoś więcej szczegół podobno jedna osoba zgineła wczoraj o koło godziny 18 w środku Kolna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypadek Kolno |
Nie w środku Kolna tylko przed Kolnem. Zginął chłopak 20 lat przez głupotę Warszawiaka. Strasznie mu spieszyło....Zresztą jak zawsze.
|
|
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140223/REGION99/140229856 Miałem nieprzyjemność być tam na miejscu..
|
|
I niestety insignia poszła sie je...
|
|
Trzeźwi kierowcy powodują najwięcej wypadków.
|
|
To akurat najmniej ważne, zginął młody człowiek nic nie winien!
|
|
Miałem na myśli insignie!
|
|
Insignia tez nie była niczemu winna, w tym też zgineła młoda zaledwie kilkuletnia insignia.
|
|
Gdybyś baranie był na miejscu i widział tego młodego chłopaka, który zginął nie pieprzyłbyś takich bzdur na publicznym forum!
|
|
A mógł jechać rowerem ? Mógł . Zajął by mniej miejsca na jezdni, więcej miejsca miałby warszawiak i na pewno by przejechał.
|
|
Wspaniały chłopak,z głowa pełna marzeń,Planów na przyszłość Boze czemu zabierałeś go nam...
|
|
I to jest kolejny przykład że nikt z nas niezna dnia ani godziny.
|
|
Cwelu to ty hulajnogą jeździ to może nikt cię nie pier......... Ja znałem bardzo dobrze zabitego i to napewno nie jego wina
|
|
Ja też znałam Daniela i po prostu nie mogę się ogarnąć. Zkażdym dniem jest coraz gorzej i nie wiem jak rodzina sobie z tym poradzi. Nikt nie zna dnia ani godziny, to prawda. A te wasze głupie żarty to powinniście zachować dla siebie w obliczu takiej tragedii!!!!!!!!!
|
|
Tematy tego typu powinny być z miejsca usuwane z forum... Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
Potwierdzam , temat powinien być usunięty. A takich baranów jak widać wyżej powinno się odpalać z miejsca. Mendy społeczne. Co za skurwysyństwo!
|
|
Nie wierzyłem że to właśnie o tego Daniela chodzi znałem chłopaka bardzo dobrze tyle razy zapraszal mnie z córką na konie do siebie. Wielkie wyrazy ubolewania dla rodziny . Naprawde szkoda chłopaka super człowiek !! A was co nawet w takim temacie nie potraficie zachować umiaru upominam o trochę szacunku bo nie dorównujecie mu do pięt.
|
|
Maruda a Ty tak po rowach jeździsz i idiotom ustępujesz???? wątpie
|
|
o kur&a , każdy widzę błysnął tu kulturą w swoich wypowiedziach :) id%ci, sk^&ysynstwo, cwe$ w kościele też tak przeklinacie? a w temacie świętym z ktorego zrobliliscie jakiś pogrzeb , takie rzeczy, takie rzeczy .....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |