piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SKRADZIONO SAMOCHÓD MARKI HONDA ACCORD!!!

W nocy z dnia 26. 02. SKRADZIONO samochód marki HONDA ACCORD r. 2008, KOLORU granatowego, przyciemniane szyby, 8 generacji, o numerach rej. BL 47313.

Za pomoc w odnalezieniu- nagroda.

514 062 115.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SKRADZIONO SAMOCHÓD MARKI HONDA ACCORD!!!

Jasne, najpierw suzuki teraz honda, jakoś mi się wierzyć nie chcę że w lomzy panują takie złodziejaszki od samochodow. Jakieś słabe zabezpieczenia mają te wasze wozy.

ELop wybierz się na spacer po zmroku po bermudach to oczka ci się otworzą raz dwa i będziesz wiedział w jakim mieście żyjesz.

Ciesz się, że Tobie nie ukradli! Nie musisz w to wierzyć, nie rozumiem po co w ogóle się udzielasz?

Udziela się, bo pewnie zazdrości(ł) auta. Sam jeździ golfem drugiej generacji, więc cieszy się, że ktoś, kto jeździ porządniejszym autem skradziono je.

No pain, no gain.

W tą noc 3 auta zginęły. sprawa zgłoszona na policję.

Suzuki szary metalik w nowej budzie również poszukiwany.

Nightmare to kozak bo jezdzi golfem III generacji :) sory ale takiego bubla którym jezdzisz nie chciałbym za darmo. Nie żyję w lomzy ale tak myśle że pewnie sprawcy nie sa z lomzy, bo w lomzy band*ci sa za glupi zeby ukrasc auto.Co najwyżej dadzą w łeb komuś za marne 10zł.

a 3 auta w jedną noc to grubo, wiadmo że ta sama szajka :)

Takim kur** co kradą i się sami do roboty nie wezmą to trzeba by było łapy na pieniek, siekierą opierd***ć i już bym więcej nie wzieli dziady.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Poszukiwania powinni zacząć od miejsc gdzie auta były ostatnio serwisowane.W 90 procentach kiedy auto jest serwisowane sa podrabiane kluczyki I piloty parowane do otwarcia aut.Wtakim przypadku nikt nie bedzie w stanie okreslic kiedy jak I o ktorej auto zginelo do poki nie zauwazy ze na parking juz go nie ma...

Ja się pytam gdzie była policja :) bo w nocy powinni patrolowac osiedla.Przynajmniej tak jest w cywilizowanych miastach.

Nie sewisujcie aut w nieznanych miejscach bo wiekszosc tych złodzieji pracuje po warsztatach samochodowych.Jesli naprawde kogos znacie wtedy warto ale nawet wlasciciel nie wie tak naprawde kogo moze zatrudniac w swoim zakladzie.

a z tym dorabianiem kluczyków przez mechaników, to tez o tym czytałem i radzę nie zostawiac auta u mechanika np na 1 dzien, tylko pare godzin zostac na miejscu, ja wole patrzec na ręce, a mechanik albo ma czas albo nie , raz auto kiedys zostawilem na 1 noc to z kolei duzo paliwa ubyło :)

Na policje to ty nie licz bo jak się patrzy jak oni rozwiązuja inne sprawy to głowa boli i nic z tego nie wynika.

Nie znasz mnie tak naprawdę,ale nie martw się.
Wszystkiego dowiesz się od ludzi którzy nawet ze mną nie rozmawiali.

Wten sposob w na poczatku 90tych lat uprowadzali Polonezy ktore byly kupowane w Polmozbycie Łomżyńskim,po serwisie tydzien lub dwa I auto znikalo bez wiesci.Mimo ze Policja wiedziala jak sie to dzieje nikogo nie zlapali I wszystko ucichlo..

Nie trzeba być znawcą złodziei samochodów żeby stwierdzić, że sprawcy działali w grupie i nie byli z Łomży.
Dzięki za te uwagi, ale tu naprawdę nie chodzi o to kto jakim jeździ autem i kto to zrobił, a o to, żeby odnaleźć auto.
Chyba każdy w takiej sytuacji próbowałby na możliwe sposoby czegoś się dowiedzieć.

w Zambrowie też zginęło kilka samochodów
http://forum.zambrow.org/Temat/128721?search=kradzie%C5%BC

stefannowak

Na pewno nie z Łomży, zamówienie było na auta z Japonii, wszystkie w podobnym roczniku...

Poszukiwania trwają...

Alicja z krainy czarow nie licz na Policje jesli sama nie znajdziesz oni tego tez nie zrobia.Jesli nie masz ubezpieczenia od kradziezy to zapomnij o tych samochodach bo juz napewno sa gdzies w stodole pod Łomżą w czesciach

temat dotyczył czego innego a nie Twoich mądrych rad

Andrzej W.

teraz to litvince czesza auta ciagna z innych panstw zlom a odnas kradna i skladaja

I H*j . Teraz trzeba będzie splacac leasing za auto ze zdjęcia ;]

Autor: ELop (---.multi.internet.cyfrowypolsat.pl)
Data: 27-02-14 15:50

Ja się pytam gdzie była policja :) bo w nocy powinni patrolowac osiedla.Przynajmniej tak jest w cywilizowanych miastach.
=======================================================

Chyba chciałeś napisać w CYWILIZOWANYCH KRAJACH :D

jednego sztrucla mniej

W cywilizowanych krajach tyle kradzieży nie ma, bo ludzie godnie zarabiają i mają co jeść. Naszego kraju to nie dotyczy, bo to nie cywilizowany kraj.

co ty pierdolisz to samo jest chyba ze o afryke ci chodzi:)

Oj tam oj tam, w niemczech tez sporo fur ginie, no fakt że kradzione przez polaków ale jednak :):):):):)

i nie tylko polakow malolaty wala tylko echo idzie trzepio bary sklepy kwadraty kosy sprzedaja ,a nawet olow odpierdol sie od polakow

ELop życzę Ci takiego "bubla" ;)

Pewnie jakaś zorganizowana akcja, skoro faktycznie 3 auta zginęły. Nie chcę martwić autorki tematu, ale raczej są niewielkie szanse na odnalezienie auta. Chociaż mam nadzieję, że się mylę.

No pain, no gain.

ubezpieczenie odda jakubezpieczony ,co tu sie martwic o kawal blachyi zeliwa

To tylko samochod, ważne ze ty masz się dobrze i że siedzisz se na necie a nie w bagazniku ze szmatką w ustach, nie badzmy materialistami "haha"

Na pewno jakaś ciężarówka z plandeką stała w okolicach miasta a że paliwo drogie i po jeden się nie opłaca jechać to załadowali 3 i pojechały za wschodnią granicę. Nie pocieszę właścicieli żeby auta się odnalazły to mysi być naprawdę szczęście i przypadkiem policja musi na niego trafić bo szukać go i tak nikt nie będzie. Wiem z doświadczenia bo mój nie odnalazł się od 2002 roku.

http://www.skradzione-samochody.pl/

wątpie, że pomoże ale nie zaszkodzi jak tu dodasz

Karo

W "cywilizowanych" krajach również kradną na potęgę, jednak auta typowo luksusowe. Auta z Niemczech, Czech, Austrii najczęściej wędrują na Litwę, część z nich udaje się namierzyć w PL. Jedno nie tak dawno odzyskano pod Łomżą. Inna sprawa, że tutaj ludzie ubezpieczają się od kradzieży częściej, niż Polacy.
Alicja, większe szanse masz na znalezienie auta samej. Przykra prawda, ale szajki samochodowe, które działają w Polsce mają takie wtyki, że policja najczęściej niczego nie znajduje.

Jak pojdzie na częsci to pół biedy bo można obserwować np na allegro i można rozpoznać swoje częscialbo podejrzanie dużo częsci z tego auta, ale jak zmienią rame z innego legalnego samochodu , przemalują samochod to za chiny go nie odnajdziesz a to najlepsza opcja dla zlodzieja niz bawienie się w sprzedaż częsci ;] pewnie w tej chwili jeżdzi jako czerwony acord:)

ELop tak najpredzej robia jak piszesz

A mnie dziwi ze stac kogos na auto warte ok.50tys lub wiecej a szkoda mu paru groszy na ubezpieczenie ac

Teskiee masz racje stawiasz piwo i kolacje

huk z tym samochodem kupisz drugi idz na policje zglos tu forum jest ,nikt ci nie powie kto zajebal pomysla jak kradli to w nocnych godzinach co zapewne spalas w najlepszym sniejak reszta

niepszejmuj sie jak ubezpieczony oddadza jak nie to na komende cisnij chlopaki sie nudza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org