Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ranking |
Na najlepszego pracodawcę w mieście i dlaczego ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ranking |
Speed, a dokładnie stanowisko administratora tego forum. Dlaczego? Wie każdy, kto tu się kręci.
|
|
Widzę ,że nic z tego . Nie ma takich . A może jest w lomży jakiś ,, ludzki ,, dyrektor lub kierownik z szacunkiem do szarego pracownika . któremu stanowisko nie odwaliło ?
|
|
Też nie ma ! Przyznam sie - miałem cichą nadzieję , że może mnie ktoś pochwali, wyrożni , Nic . Smutne
|
|
suszi2- ty jesteś najlepszy tylko nie pozwól tym lizidupom tobą sterować. szacun dla najlepszego kierownika.......................... .........................................................................
|
|
kfz.251 - no nareszcie - masz u mnie + . nikt mną nie steruje . Ja wiem co robię i tylko ja wiem .
|
|
nie liczą się +. musimy się kiedyś na jakieś piwo umówić .. .........................................................................
|
|
Jak nie jak tak . Zapraszam na flaszeczkę - jestem w trakcie konsumpcji . Przedni trunek zaznaczam .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |