Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zespół BOSS czy BANDM? |
Tak jak w tytule, który zespół na wesele- Boss czy BandM? Jak sądzicie? Paula
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zespół BOSS czy BANDM? |
BandM
|
|
Ja również polecę Ci BandM.
|
|
Ja bym żadnego nie brał, rozejrzyj się za zespołami w Białymstoku standart ten sam a nawet lepszy, za to taniej i grają w cenie min. do 4 a jak sie dogadasz to nawet do końca. W Łomży już na wstępie większość zespołów liczy sobie o parę stówek więcej i z reguły od 3 - 4 chcą 100-150 złotych dopłaty od godziny. Najśmieszniejsze jest że wszyscy tutaj mówią że już nie mają terminów praktycznie albo mogą zaraz nie mieć więc lepiej żebyś brała/ł a to pic na wodę fotomontaż. W Białymstoku z taką żenadą się nie spotkasz, w Łomży i okolicach ogólnie spotkałem tylko 2 zespoły które mnie zainteresowały, mają przystępne ceny i jako tako poprowadzą wesele ale wybrałem inną opcję. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru oraz udanej zabawy weselnej
|
|
BandM
|
|
BandM
|
|
tez polecam coś z bialegostoku zespol sami swoi rewelacja
|
|
Dziwnie postawione pytanie. Dlaczego akurat Boss, albo BandM? Na weselu u mojego syna grał zespół Boss. Tego drugiego nie znam.
|
|
Ja też bawiłem się prz dźwiękach boss. Poszukaj na YouTube, każdy zespół ma przeważnie swoje prezentacje
|
|
również polecam Boss
|
|
Nie tylko na youtube, www.bossmusic.pl
|
|
zadnen z nich idz do normalnych muzykantow i sie dogadasz i bedzie fajnie u tych co wymienilas to przeplacisz a to samo graja ci inni jak goscie dretwi i kieliszka beda pilnowac do nawet i boys nie pomoze :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |